Skorpió

A mai nap a kapcsolati megújulásról, talán egy új kezdetrõl szól majd, kedves Skorpió, ami igen jó hatással lehet szerelmi életére, testileg és lelkileg egyaránt. Érdemes azonban ügyelnie arra, hogy ez a változás szinte észrevétlenül, ne pedig csatazaj mellet menjen végbe, hogy mindketten egyetértésben nézhessenek szembe az eljövendõkkel!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Szűz

A mai nap kedvese, vagy éppen ön, egy igazán remek javaslattal állhat elõ, aminek felvetése nagyszerû idõtöltéssel kecsegtet! Amennyiben az idõjárás engedi, ragadjanak egy kosarat, töltsék meg minden földi jóval, s uccu, vágjanak neki kettesben az ismeretlennek!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-29

Vízöntő

Amennyiben ma egy randevúra kerülne sor, úgy most semmiképp se adja magát könnyen, inkább tegye alaposan próbára a partnere türelmét, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy kitartó, s így valóban õszinték a szándékai. Ha jelenleg párban él, úgy ma egy igen kellemes estében lehet része kedvesével, akivel minden bizonnyal hamar sikerül majd egymásra hangolódniuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kos

Ma egy kedves és gyengéd megközelítéssel vihart arathat, míg egy erõteljesebb, hódítani akaró hozzáállással esetleg csak gyenge szellõt! Néha akár egyetlen jól idõzített és eltalált szóval könnyebb tûzbe hozni szerelmi partnerünket, mint ezernyi, rosszul idõzített, s így erõltetett csókkal! Találja meg ezt a varázsszót, kedves Kos, s kitárul az ajtó!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: