A Bika feszült lesz, a Halak váratlan találkozásra számíthat, a Skorpió szerelmi életében problémák adódhatnak, a Szűz könnyen megbetegedhet. Heti horoszkóp április 15-től.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Kos:

Még az is megeshet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amelyet a legmerészebb álmaidban sem tudtál elképzelni, sőt előfordulhat, hogy a szerelem is rád talál. Ha szülő vagy, akkor gyermeked olyan váratlan dologgal állhat elő, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez kezdj. Légy türelmes! A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezen tudja elfogadni, hogy van, ami most fontosabb nála.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Ezeket a jellemzőket biztosan nem tudtad a csillagjegyedről

Bika:

Hajlamossá válhatsz a feszült viselkedésre, de jobb, ha tudod, hogy ezzel csak magad alatt vágod a fát. Próbálj meg barátságosabb és elfogadóbb lenni, így elkerülheted, hogy azok is ellened forduljanak, akik eddig támogattak. Olyan valaki bukkanhat fel váratlanul az életedben, akiről talán már jó ideje nem hallottál semmit. Több pénzt és figyelmet kellene fordítanod a saját vagy egy közel álló személy egészségére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Ikrek:

Minden idegszáladdal a munkára és a megélhetésre kellene most koncentrálnod. Az életnek ezen a területén ugyanis olyan eredményeket érhetsz el, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Váratlan találkozásban is részed lehet, méghozzá olyanban, ami miatt egyik döbbenetből a másikra esel majd. Érdemes lenne a nagyobb vásárlásokat most lebonyolítani, mert jó lehetőségeket csíphetsz meg. A párkapcsolatokban átmeneti nehézségek várhatók.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Rák:

Még az is lehet, hogy a kollégáid között van olyan személy, aki miatt kinyílik a bicska a zsebedben. Ezen a héten jó lenne, ha a régi mondást alkalmaznád, miszerint okos enged… Felbukkanhat az életedben egy régi ismerős, de az is lehet, hogy a korábbi erőfeszítéseidnek most aratod le a gyümölcsét. Olyan esemény történhet, amely befolyással lesz a jövődre, és ez megnyugtat téged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: