Oroszlán:

A szerelemi életedben furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan valaki iránt lobban szerelemre a szíved, akiről soha nem gondoltad volna, hogy hatással lesz rád. Az elfogadással gondjaid lehetnek, de vigyázz, mert ez könnyen befolyásolhatja a meglévő viszonyaidat. Régi konfliktusnak a végére pontot tehetsz. A munkában, megélhetésben valakinek a segítségével sikeressé válhatsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Szűz:

A szerelmi életedre a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Talán visszatér az életedbe egy olyan valaki, akivel már hosszabb ideje nem találkoztál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki, különösen, ha a pénz kerül szóba. Az egészségedre jobban kellene vigyáznod, mert könnyen ágynak dönthet valamilyen betegség. Váratlan helyzetben is részed lehet, ezt szerencsére jól tudod kezelni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (február 23–24.)

Mérleg:

A házasságokban, együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben talán táncra is perdülsz. Lényeges, hogy ezen a héten diplomatikusan kommunikálj, mert több az érzékeny, sértődékeny ember a környezetedben. Bírságveszélyes ez az időszak, tartsd be a szabályokat! Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, az idősebb személyekkel, rokonokkal törődj többet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Skorpió:

Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani! Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy ennek hangot adj! Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Ügyelj arra, hogy minden csekket időben befizess! Feletteseddel most megbeszélheted mindazt, ami már egy ideje nyomja a lelkedet. Szerelmi kapcsolatot nehézzé tehet társad problémája.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: