Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan váratlanul lobban lángra a szíved, hogy te magad is megdöbbensz. Ha szülő vagy, akkor gyermeked olyan helyzetbe kerülhet, hogy neked a segítségére kellene sietned. A baráti kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és az is megeshet, hogy búcsút kell intened valakinek. Most mindenért keményen meg kell dolgoznod, a fáradtság viszont megéri: honorálják majd a munkád.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

Bak:

Olyan helyzet alakulhat ki, hogy te csak ámulsz és bámulsz. Az is megeshet, hogy a tudomásodra jut valami, amitől kinyílik a bicska a zsebedben. Nem érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítanod ezen a héten, mert az életnek ezen a területén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Kedvez az idő viszont ingatlanügyletnek, sőt ezen a héten belevághatsz valami olyasmibe is, ami már régóta foglalkoztat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Így érj el mindent 2019-ben, amit igazán szeretnél – Segítenek a csillagok!

Vízöntő:

A pénz ezen a héten jön és megy. Még az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. De az is megeshet, hogy elromlik valami, aminek a megjavíttatása nem két fillér lesz. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely a kettőtök viszonyára is jó hatással lesz. Felbukkanhat valaki olyan az életedben, aki megzavarja a lelked nyugalmát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Vízöntõ, ez a kulcsa mindennek!

Halak:

Ha nem akarsz állást változtatni, akkor nagyon fontos, hogy ezen a héten próbálj meg elfogadóbban viselkedni a feletteseddel szemben. Ha viszont változás következik be a munkahelyeden, akkor sem kell aggódnod: a dolgok jóra fordulnak majd. A szabályokat tartsd be, mert előfordulhat, hogy hatósági ellenőrzésre kerül sor. Balesetveszélyes ez a hét, légy figyelmesebb! Váratlan találkozás felvillanyozhat, és értékes dologra bukkanhatsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: