Egyesek azt állítják, hogy a sorsunkat magunk irányítjuk, mások viszont abban hisznek, hogy mindez csak szerencse kérdése. Egy azonban biztos: a csillagokban minden meg van írva. Az a tény, hogy melyik hónapban születtél, komoly hatással van a sorsod alakulására, így arra is, hogy mit várhatsz az év hátralévő részétől.

JANUÁR

A január havában született emberek rendkívül ambiciózusak. Minden bizonnyal hatalmas tudással rendelkezel, és ezt a tudást nagyon szívesen adod át másoknak is. Hála a kreativitásodnak, az év hátralévő részében szinte minden problémádra megtalálod a megoldást, és sikeresen zárod le a még folyamatban lévő ügyeidet. Ugyanez igaz az érzelmi életedre is, hiszen az eddigi gondok mind-mind elsimulnak a magánéletedben.

Vicces péntek 13-ai horoszkóp - Ezek a babonák várnak ma rád, úgyhogy jól figyelj!

FEBRUÁR

A február havában született emberek nagyon változékonyak, életük, sorsuk folyamatos hullámvölgyekből áll. Olyan emberek, akik szeretnének egyre feljebb jutni a társadalmi ranglétrán, és fontos számukra a szabadság. Az év hátralévő részében kénytelen leszel alkalmazkodni a körülményekhez, különben nem jutsz egyről a kettőre. Szabadság iránti vágyadat egy kicsit kordában kell tartanod, és némi megalkuvásra is szükség lesz, ha sikeres évet szeretnél zárni. Soha ne hagyd magára azt, akinek szüksége van rád, mert nem tudhatod, mikor fordul a kocka, és pont te kerülsz az illető helyzetébe.

MÁRCIUS

A március havában született emberek nagyon sokat foglalkoznak a jövővel, sorsuk alakulásával. Általában félénkek és titokzatosak, ezért igencsak nehezen ismerkednek, és szereznek barátokat. Mindezekkel együtt bíznak másokban, és nagyon nehéz őket kihozni a béketűrésükből; de minden kihívásra passzivitás a válaszuk. Elérkezett az ideje annak, hogy egy kicsit kimozdulj a komfortzónádból, ha azt akarod, hogy a folyamatban lévő ügyeid sikeresen záruljanak az év végére. A csigaházadból hiába szemléled a dolgokat, ahhoz, hogy azok alakulása a javadat szolgálja, muszáj kibújnod belőle. Először csak az orrodat dugd ki, hogy tisztán lásd a külvilágot, majd törekedj arra, hogy végleg hagyd magad mögött a biztonságot rejlő házikódat.

ÁPRILIS

Az április havában született személyek általában érzelmi hatás alatt hoznak döntéseket, még akkor is, ha pillanatnyilag boldogok, attól félnek, hogy a későbbiekben ennek böjtje lesz. Kívülről mindez nem látszik rajtuk, az emberek általában vonzónak, intelligensnek és impulzívnak látják őket. Ha azt szeretnéd, hogy az év hátralévő része jól alakuljon, fontos lenne időnként az eszedre is hallgatni. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hallgass a megérzéseidre, de nem minden esetben lehet érzelmi hatás alatt döntéseket hozni. Ez egyszer vedd rá magad, hogy minden dolognak alaposan megvizsgálod a jobb és bal oldalát egyaránt, és észérvekkel is alátámasztva hozd meg a fontosabb döntéseket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: