November 6-a kimondottan jó nap (és még a hétvége is) művészi alkotásra, önismeretre vagy spirituális elfoglaltságokra. Mivel intuíciónk is jobban működik, ezért érdekes észlelésekben is részünk lehet. Ugyanígy kimondott sikereket élhetünk meg, ha másoknak nyújtunk segítő kezet. A mai napon lép vissza hátráló útján az Uránusz bolygó a Kos jegyébe. Emiatt számíthatunk váratlan dolgokra, de ezeket fogadjuk örömmel, hiszen saját szabadságunk lehetőségét mutatják meg. Azonban mindenkit óvatosságra intenék, mert a balesetveszély növekszik, idegesebbek, kapkodóbbak lehetünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

November 7-én Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami egy teremtő időszak kezdetét is jelzi. Az elkövetkező 2 hét témája testi-lelki egészségünk teremtése, változtatni a mártírszerepen, betegségbe menekülésen, és vágyaink szerinti élet teremtése

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

3 hiba, amit jellemzően elkövetsz a párkapcsolatodban – a csillagjegyed szerint

November 8-án a Jupiter bolygó a Nyilas jegyébe lép, ami által ereje teljébe kerül. A jegyváltást megelőzi még egy tanító hatás. Az Uránusz bolygóval egyesíti energiáját a nagy szerencse bolygója, ami váratlan eseményeket generálhat életünkben. Ez akár hirtelen betegség is lehet, úgyhogy figyeljetek oda az egészségetekre, pihenésetekre. Mivel ez egy tanító jellegű energiaegyesülés, ezért minden váratlan nehézségből, betegségből tanulnunk kell, hogy tovább léphessünk, és egy kiugró lehetőséget élhessünk meg életünkben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: