Rák:
VI.22. - VII.22.

Szerelemes szívedet bombázzák a hódolók, ami nem is csoda, hisz ragyogsz, mint a napsugár, mindenkit le tudsz venni kedves mosolyoddal a lábáról. Mégis - ha jön egy hideg sugallat, mely megkérdőjelezi külsődet, belsődet, s ami elveszi a hitedet, az önbizalmadat, nincs az a bátor „legény”, aki át tudja úszni vastag „spenóttengerrel körbevett váradat”, melyet magad köré építesz biztonságod megvédésére. De miért is? Beszélj angyalaiddal – oldani tudják félelmeidet, hozzák a „szőke herceget fehér lovon”!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma igazán erõs lehet önben az intuíció és a kreativitás, melynek köszönhetõen rengeteg ötlete születik. Megpróbálhatja ezeket leírni, de annak nagy veszélye, hogy a papír elveszik egy fiók mélyén örökre és gondolatai sohasem kerülnek megvalósításra. Ehelyett inkább beszélgessen el barátaival és kérje ki véleményüket, melyik az az ötlet, amibe a leginkább érdemes lenne belevágni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Még a hisztisségedet is elnézi neked a másik nem, oly csábító az a ragyogás, az a teremtő erő, ami benned van, mikor éppen nem hangulatváltozásaid miatt „tombolsz”. Nem csak erős vagy, aki biztonságot ad, de itt van a lágyság is, mely tud úgy szeretni, amire mindenki vágyik. A szerelemben a szenvedély is megjelenik, minden sejted vágyja a teremtést – s ez a sok csoda együtt ellenállhatatlanná tesz. Gyerekességedet legjobb, ha kisportolod magadból – szép is, egészséges is leszel tőle!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek legnagyobb hibái

Szűz:
VIII.24. - IX.23.

Ha akarod, ha nem, kimozdítanak a biztonságot adó, kiszámítható világodból. Tulajdonképpen nem más, hanem a te szíved nyílik, neked van vágyad és igényed a hideg-rideg világot megtölteni érzelmekkel, szeretettel – be is vonzod a szerelmet! Akadályként persze érkezhetnek azok a kritikus gondolatok, melyekkel leginkább magadat ostorozod, félve a külvilág véleményétől – de miért kellene tökéletesnek lenned, mikor senki nem az? Engedd, hogy vigyen a hullám, az érzelmek hullámai – tested, lelked, szellemed!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Legyen szó házimunkáról, vagy munkahelyén egy nehezebb feladatról, a mai napon semmi sem lehetetlen. Bármibe kezd is, minden könnyedén megy. Ne féljen akár új dolgokba is belevágni, kipróbálni, legyen ez akár egy új recept, vagy netán egy merész vállalkozás, a siker garantált. Ezt mások is érzik és bizony kérdéseikkel meg is találják.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: