Rák:
VI.22. - VII.22.

Szerelemes szívedet bombázzák a hódolók, ami nem is csoda, hisz ragyogsz, mint a napsugár, mindenkit le tudsz venni kedves mosolyoddal a lábáról. Mégis - ha jön egy hideg sugallat, mely megkérdőjelezi külsődet, belsődet, s ami elveszi a hitedet, az önbizalmadat, nincs az a bátor „legény”, aki át tudja úszni vastag „spenóttengerrel körbevett váradat”, melyet magad köré építesz biztonságod megvédésére. De miért is? Beszélj angyalaiddal – oldani tudják félelmeidet, hozzák a „szőke herceget fehér lovon”!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma meglehetõsen meggyûlhet a baja a technikával, kedves Rák, ami kifejezetten bosszantó eseménysorozatot indíthat el az által, hogy feltartja a haladásban. Nem érdemes azonban most nekiesnie a szerelésnek, még, ha látszólag egyszerûnek is tûnik a megoldás, azzal csak még több idõt és türelmet veszíthet, így inkább támaszkodjon mégis szakértõ segítségre. Ha így tesz, hamar sikerülhet újra üzembe helyezni a dolgot, ami a fennakadást okozta, s mehet minden tovább a maga útján tovább.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Még a hisztisségedet is elnézi neked a másik nem, oly csábító az a ragyogás, az a teremtő erő, ami benned van, mikor éppen nem hangulatváltozásaid miatt „tombolsz”. Nem csak erős vagy, aki biztonságot ad, de itt van a lágyság is, mely tud úgy szeretni, amire mindenki vágyik. A szerelemben a szenvedély is megjelenik, minden sejted vágyja a teremtést – s ez a sok csoda együtt ellenállhatatlanná tesz. Gyerekességedet legjobb, ha kisportolod magadból – szép is, egészséges is leszel tőle!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ha jelenleg szingli, akkor ma könnyen találkozhat egy olyan illetõvel, aki elsõre igen izgalmasnak tûnik. Meglehet, hogy tényleg õ a tökéletes partner önnek, ugyanakkor azért legyen óvatos! Eme csodálatos, új ember lehet, hogy problémái megoldását látja csak önben, esetleg túlságosan féltékeny, vagy birtokolni vágyó személyiség. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hagyja sodródni az eseményeket és élvezze nyugodt szívvel a vonzó idegen társaságát is, csupán csak arra inti, hogy legyen mindeközben körültekintõ. Ha úgy érzi, már sikerült egy kicsit megismernie választottját, és világossá válik, hogy szó sincs ilyesmirõl, akkor vágjon bele bátran a nagy kalandba!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Erre a három csillagjegyre vár a legboldogabb élet - Te köztük vagy?

Szűz:
VIII.24. - IX.23.

Ha akarod, ha nem, kimozdítanak a biztonságot adó, kiszámítható világodból. Tulajdonképpen nem más, hanem a te szíved nyílik, neked van vágyad és igényed a hideg-rideg világot megtölteni érzelmekkel, szeretettel – be is vonzod a szerelmet! Akadályként persze érkezhetnek azok a kritikus gondolatok, melyekkel leginkább magadat ostorozod, félve a külvilág véleményétől – de miért kellene tökéletesnek lenned, mikor senki nem az? Engedd, hogy vigyen a hullám, az érzelmek hullámai – tested, lelked, szellemed!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma váratlan látogatók zavarhatják meg bokros napi teendõinek elvégzése közben, s könnyen lehet, hogy enged egy olyan csábító ajánlatnak is, ami elvonja aktuális dolgai mellõl. Ha végül is várhat még egy kicsit, amivel éppen foglalatoskodott, engedjen az invitálásnak, ha viszont úgy érzi, tényleg jobb lenne, ha végezne azzal, amit épp csinál, akkor viszont nyugodtan mondjon nemet. Mind az ajánlattevõ, mind pedig a többiek is meg fogják érteni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: