Rák:
VI.22. - VII.22.

Szerelemes szívedet bombázzák a hódolók, ami nem is csoda, hisz ragyogsz, mint a napsugár, mindenkit le tudsz venni kedves mosolyoddal a lábáról. Mégis - ha jön egy hideg sugallat, mely megkérdőjelezi külsődet, belsődet, s ami elveszi a hitedet, az önbizalmadat, nincs az a bátor „legény”, aki át tudja úszni vastag „spenóttengerrel körbevett váradat”, melyet magad köré építesz biztonságod megvédésére. De miért is? Beszélj angyalaiddal – oldani tudják félelmeidet, hozzák a „szőke herceget fehér lovon”!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán:
VII.23. - VIII.23.

Még a hisztisségedet is elnézi neked a másik nem, oly csábító az a ragyogás, az a teremtő erő, ami benned van, mikor éppen nem hangulatváltozásaid miatt „tombolsz”. Nem csak erős vagy, aki biztonságot ad, de itt van a lágyság is, mely tud úgy szeretni, amire mindenki vágyik. A szerelemben a szenvedély is megjelenik, minden sejted vágyja a teremtést – s ez a sok csoda együtt ellenállhatatlanná tesz. Gyerekességedet legjobb, ha kisportolod magadból – szép is, egészséges is leszel tőle!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Rendkívüli kíváncsiság kerítheti hatalmába, melynek alig bírhat ma eleget tenni, kedves Oroszlán! Ha lehetõségei engedik, ne is nagyon fogja vissza az önben rejlõ kis felfedezõt, inkább engedje szabadjára, s ki tudja, hová el nem jut majd általa! Lehet, hogy nagy meglepetések érhetik ma!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (január 12–13.) : A Kosoknak békés, csendes és harmonikus hétvégét ígérnek az égiek, az Oroszlánok számára az a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak mindenre. A Szüzek pedig, ha jó hétvégét szeretnének, akkor...

Szűz:
VIII.24. - IX.23.

Ha akarod, ha nem, kimozdítanak a biztonságot adó, kiszámítható világodból. Tulajdonképpen nem más, hanem a te szíved nyílik, neked van vágyad és igényed a hideg-rideg világot megtölteni érzelmekkel, szeretettel – be is vonzod a szerelmet! Akadályként persze érkezhetnek azok a kritikus gondolatok, melyekkel leginkább magadat ostorozod, félve a külvilág véleményétől – de miért kellene tökéletesnek lenned, mikor senki nem az? Engedd, hogy vigyen a hullám, az érzelmek hullámai – tested, lelked, szellemed!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma némi ellenállásba ütközhet az által, kedves Szûz, hogy bizonyos emberek a környezetében, meglehetõsen görcsösen ragaszkodnak a berögzült dolgokhoz, s egyszerûen képtelenek befogadni az újat, amit ön képvisel. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék, ön csak folytassa innovatív törekvéseit, s elõbb utóbb célt fog velük érni, ha elég kitartó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: