Mérleg:
IX.24. - X.23.

Döntsd el magadban, mit szeretnél, mert az lesz! Persze, az elakadás már itt kezdődik, hogy döntened kell, ami számodra talán az egyik legnehezebb feladat a világon! Ha vágysz szépen élni, összetartozni – ne akard szerelmedet bezárni, birtokolni, ne legyél féltékeny rá, ne ellenőrizd a telefonját, mailjeit, mert úgy biztosra veheted, hogy egy idő után egyedül maradsz! De - add szíved kedves mosolyát, mellyel hegyeket tudsz mozgatni! Erre figyelve, stabilizálódhatod kapcsolatodat, még eljegyzés is lehetséges.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A mai nap folyamán, szinte egész nap a figyelem középpontjában lehet, kedves Mérleg, ami, míg egyrészrõl igencsak jólesõ dolog, másrészrõl nem kevés felelõsség is, hiszen ez kiemelt fontosságának az egyértelmû jele, aki pedig fontos ember, annak nagy teher is nyugszik a vállán!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Tied a szerelem - minden variációban, minden formában, ahogy megálmodod, ahogy szeretnéd – ha nem engeded, hogy az anyagiak miatti aggódásod befolyásolják hangulatodat, érzelmeidet, teremtőképességedet. Ha mégis eluralkodnának rajtad a félelmek, akkor kérd angyalaidat, akik most készenlétben állnak, hogy segítsenek ezeket oszlatni. Könnyen lehet, hogy egy szelíd „angyal” érkezik igaz szerelmet hozva – kérésedre. Vigyázz rá! A feszültségeket inkább sportold ki magadból!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Nem vitás, hogy a mai nap az öné, kedves Skorpió, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törõdést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielõbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mivel teheted tönkre a csillagjegyek karácsonyát? – Megmutatjuk, hogy elkerülhesd!

Nyilas:
XI.23. - XII.21.

Nem tudnak ellenállni neked – pedig meglehet, hogy néha kitör belőled a hisztis kisgyerek. Ám, az semmi ahhoz a ragyogáshoz képest, amivel most bevilágítod környezetedet. Hangulatváltozásaid hátterében a félelmek vannak - ami elveszi az önbizalmadat. Talán még szaladnál is egy drága, márkás cuccot megvenni, azt gondolva, hogy attól értékesebb vagy – de semmit ne tegyél! Csak add magad! Kapcsolódj angyalaidhoz, Istenedhez – amivel mindenhol, a szerelemben is hódítani tudsz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A szabályok azért vannak, hogy idõnként megszegve õket, izgalmasabbá tegyék az életünket, kivéve azokat, melyek annak megóvását szolgálják! Legyen kicsit bevállalósabb ma a szokásosnál, kedves Nyilas, akkor nagy élményekben lehet ma része!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: