Mérleg:
IX.24. - X.23.

Döntsd el magadban, mit szeretnél, mert az lesz! Persze, az elakadás már itt kezdődik, hogy döntened kell, ami számodra talán az egyik legnehezebb feladat a világon! Ha vágysz szépen élni, összetartozni – ne akard szerelmedet bezárni, birtokolni, ne legyél féltékeny rá, ne ellenőrizd a telefonját, mailjeit, mert úgy biztosra veheted, hogy egy idő után egyedül maradsz! De - add szíved kedves mosolyát, mellyel hegyeket tudsz mozgatni! Erre figyelve, stabilizálódhatod kapcsolatodat, még eljegyzés is lehetséges.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Tied a szerelem - minden variációban, minden formában, ahogy megálmodod, ahogy szeretnéd – ha nem engeded, hogy az anyagiak miatti aggódásod befolyásolják hangulatodat, érzelmeidet, teremtőképességedet. Ha mégis eluralkodnának rajtad a félelmek, akkor kérd angyalaidat, akik most készenlétben állnak, hogy segítsenek ezeket oszlatni. Könnyen lehet, hogy egy szelíd „angyal” érkezik igaz szerelmet hozva – kérésedre. Vigyázz rá! A feszültségeket inkább sportold ki magadból!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp november 22. Péntek – Bakok, Ikrek, Rákok, Skorpiók, Vízöntők, Mérlegek sajnáljuk, de ez nem a ti napotok...

Nyilas:
XI.23. - XII.21.

Nem tudnak ellenállni neked – pedig meglehet, hogy néha kitör belőled a hisztis kisgyerek. Ám, az semmi ahhoz a ragyogáshoz képest, amivel most bevilágítod környezetedet. Hangulatváltozásaid hátterében a félelmek vannak - ami elveszi az önbizalmadat. Talán még szaladnál is egy drága, márkás cuccot megvenni, azt gondolva, hogy attól értékesebb vagy – de semmit ne tegyél! Csak add magad! Kapcsolódj angyalaidhoz, Istenedhez – amivel mindenhol, a szerelemben is hódítani tudsz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: