Mérleg:
IX.24. - X.23.

Döntsd el magadban, mit szeretnél, mert az lesz! Persze, az elakadás már itt kezdődik, hogy döntened kell, ami számodra talán az egyik legnehezebb feladat a világon! Ha vágysz szépen élni, összetartozni – ne akard szerelmedet bezárni, birtokolni, ne legyél féltékeny rá, ne ellenőrizd a telefonját, mailjeit, mert úgy biztosra veheted, hogy egy idő után egyedül maradsz! De - add szíved kedves mosolyát, mellyel hegyeket tudsz mozgatni! Erre figyelve, stabilizálódhatod kapcsolatodat, még eljegyzés is lehetséges.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma könnyen gátolhatja napi teendõiben a technika ördöge, kedves Mérleg. Legyen szó akár számítástechnikai eszközrõl, vagy jármûrõl, mintha minden egyszerre mondaná fel a szolgálatot, vagy legalább is nem úgy üzemelne, ahogy kéne. Ha ilyesmivel szembesülne, ma ne reménykedjen már a dolgok helyreállásában, inkább igyekezzen más módokat találni a kapcsolatteremtésre, vagy éppen a közlekedésre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:
X.24. - XI.22.

Tied a szerelem - minden variációban, minden formában, ahogy megálmodod, ahogy szeretnéd – ha nem engeded, hogy az anyagiak miatti aggódásod befolyásolják hangulatodat, érzelmeidet, teremtőképességedet. Ha mégis eluralkodnának rajtad a félelmek, akkor kérd angyalaidat, akik most készenlétben állnak, hogy segítsenek ezeket oszlatni. Könnyen lehet, hogy egy szelíd „angyal” érkezik igaz szerelmet hozva – kérésedre. Vigyázz rá! A feszültségeket inkább sportold ki magadból!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma növekvõ anyagi gondokkal lehet kénytelen szembe nézni a Skorpió, melyek egyre inkább befolyásolhatják tervei mûködését, méghozzá negatívan. A helyzet azonban csak átmeneti, s talán néhány várt bevétel késlekedésébõl származhatnak a támadt likviditási rések. Ma azonban minden nehézség ellenére legyen türelemmel, s ne próbálja meg tömködni a réseket! Ha vár egy napot, jelenleg már az is képes lehet önmagában is felszámolni a hiányokat. A lényeg annyi, hogy kár stresszelnie magát, mert az semmiképpen sem megoldás a problémára.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden hónap szülöttjének van egy küldetése az életben. Te melyik hónap szülöttje vagy?

Nyilas:
XI.23. - XII.21.

Nem tudnak ellenállni neked – pedig meglehet, hogy néha kitör belőled a hisztis kisgyerek. Ám, az semmi ahhoz a ragyogáshoz képest, amivel most bevilágítod környezetedet. Hangulatváltozásaid hátterében a félelmek vannak - ami elveszi az önbizalmadat. Talán még szaladnál is egy drága, márkás cuccot megvenni, azt gondolva, hogy attól értékesebb vagy – de semmit ne tegyél! Csak add magad! Kapcsolódj angyalaidhoz, Istenedhez – amivel mindenhol, a szerelemben is hódítani tudsz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A nap folyamán, kedves Nyilas, könnyen úgy érezheti, mintha be lenne zárva, s önre borulnának minden irányból a falak. Ez a meglehetõsen nyomasztó érzés jórészt azon hatásoknak, tényezõknek tudható be, melyek megpróbálhatják mostanában keretek közé szorítani. A beszûkült élettér érzését most nagyban enyhítheti, ha fizikálisan szabadítja fel egy kicsit magát, s kiszabadul egy gyors sétára, esetleg egy röpke kirándulásra, vagy futni a nap folyamán. Ez azonban csak átmeneti megoldás, így érdemes kikapcsolódás közben elgondolkodnia azon, hogy hogyan változtathatna a helyzeten, hogyan szabadulhatna meg korlátaitól.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: