Bak:
XII.22. - I.20.

Mindent megteszel a szerelemért, meg is kapod, amit szeretnél. Tele vagy ötletekkel, melyek a szerelmet is érintik. Izgalmak utáni vágyad most talán még annak a bölcs mondásnak sem tud ellenállni, hogy „házi nyúlra nem lövünk!” – úgyhogy, titkos kapcsolat is becsúszhat, netán főnököd hívja fel magára a figyelmet. Gyerekes hangulatváltozásaidat próbáld sporttal mederbe terelni! A külvilágnak való megfelelés se akadályozza egy szép, érzelmekben és felfedezésekben gazdag szerelem kialakulását!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Minden lehetőség adva van, hogy érzelmekben gazdag hónapod legyen - te teremted életedet, te vagy mindennek a hátterében. A te előremutatásod, lendületed, félelemnélküliséged. A bátorságod, mely akar, de ha kell, tud engedni. A mostani megbízhatóságod, hűséged, bölcsességed, kitartásod. Szerelmednek ágyba viszed a reggelit, s fogadod, ha ő kényeztet. Akár közösen süttök – főztök, boldogok vagytok. Régen együtt élt pároddal is most angyali szeretet van köztetek, értitek és érzitek egymást.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-18 - Ma rendkívül kielégítõ lehet szerelmi élete, legalábbis...

Halak:
II.21. - III.20.

Könnyen bezárhatod magadat, munkába temetheted félelmeidet - hisz ott minden kiszámítható, azt kézben tudod tartani. Pedig angyalaid készenlétben állnak, hoznák a szerelmet neked! Meglehet, külfölddel összekapcsolódva - akár te utazol messze, tengeren túlra, akár idegen országból jött valaki érkezik hozzánk - kapsz lehetőséget a bezárkózás elengedésére. Sportolj! Az mindig nyitottá tesz! Akkor már nem aggódsz, nem félsz, nincs olyan akadály, amit ne tudnál átugrani!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: