Bak:
XII.22. - I.20.

Mindent megteszel a szerelemért, meg is kapod, amit szeretnél. Tele vagy ötletekkel, melyek a szerelmet is érintik. Izgalmak utáni vágyad most talán még annak a bölcs mondásnak sem tud ellenállni, hogy „házi nyúlra nem lövünk!” – úgyhogy, titkos kapcsolat is becsúszhat, netán főnököd hívja fel magára a figyelmet. Gyerekes hangulatváltozásaidat próbáld sporttal mederbe terelni! A külvilágnak való megfelelés se akadályozza egy szép, érzelmekben és felfedezésekben gazdag szerelem kialakulását!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen minél lazábbra venni ma mindent, s, a külsõségek helyett, koncentráljon csakis az igazán fontos dolgokra, kedves Bak. Annál is inkább, mivel számíthat most egy váratlan meglepetésre, ami nagyon jól fog esni, s ami mögött megeshet, hogy több van, mint amennyi elsõre látszik!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Minden lehetőség adva van, hogy érzelmekben gazdag hónapod legyen - te teremted életedet, te vagy mindennek a hátterében. A te előremutatásod, lendületed, félelemnélküliséged. A bátorságod, mely akar, de ha kell, tud engedni. A mostani megbízhatóságod, hűséged, bölcsességed, kitartásod. Szerelmednek ágyba viszed a reggelit, s fogadod, ha ő kényeztet. Akár közösen süttök – főztök, boldogok vagytok. Régen együtt élt pároddal is most angyali szeretet van köztetek, értitek és érzitek egymást.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma meglehetõsen kellemesen telelhet a napja, kedves Vízöntõ, nyugalmát csak ritkán zavarhatja meg egy-két elõre nem várt meglelegetés, amelyek többsége nem csak, hogy jól eshet, de egyben önbizalom-növelõ szereppel is bírhat, hiszen nem kevés elismerés, amiben ma részesülhet! Élvezze ezt a szép napot!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (január 4–6.)

Halak:
II.21. - III.20.

Könnyen bezárhatod magadat, munkába temetheted félelmeidet - hisz ott minden kiszámítható, azt kézben tudod tartani. Pedig angyalaid készenlétben állnak, hoznák a szerelmet neked! Meglehet, külfölddel összekapcsolódva - akár te utazol messze, tengeren túlra, akár idegen országból jött valaki érkezik hozzánk - kapsz lehetőséget a bezárkózás elengedésére. Sportolj! Az mindig nyitottá tesz! Akkor már nem aggódsz, nem félsz, nincs olyan akadály, amit ne tudnál átugrani!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma rendkívüli intenzitással zajlik ön körül az élet, amit nagyon fog élvezni, kedves Halak! Felejtsen el ma minden rosszat, ami idáig esetleg gyötörte, koncentráljon csakis a jóra, s fedezze fel újra az élet szépséges oldalát. Ilyen pozitív energiákkal telve, csakis csodás napja lehet majd, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: