Bak:
XII.22. - I.20.

Mindent megteszel a szerelemért, meg is kapod, amit szeretnél. Tele vagy ötletekkel, melyek a szerelmet is érintik. Izgalmak utáni vágyad most talán még annak a bölcs mondásnak sem tud ellenállni, hogy „házi nyúlra nem lövünk!” – úgyhogy, titkos kapcsolat is becsúszhat, netán főnököd hívja fel magára a figyelmet. Gyerekes hangulatváltozásaidat próbáld sporttal mederbe terelni! A külvilágnak való megfelelés se akadályozza egy szép, érzelmekben és felfedezésekben gazdag szerelem kialakulását!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A Bak ma váratlanul betekintést nyerhet egy olyan ügy részleteibe, melybõl sokat tanulhat, s ez felvillanyozhatja, ugyanakkor, ahogy egyre inkább belemerül a dolgokba, annál inkább kezd összekuszálódni a fejében minden. A megoldás és a lényeg ott van az orra elõtt, csak meg kell találnia a sorok között! Ha pedig ma mindez nagyon nem sikerülne, a meglelt anyag végül is most már a holnap során is rendelkezésére áll, így akár el is napolhatja a további tanulmányozást, hátha akkor már sokkal világosabb lesz majd minden. Aludjon rá egyet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Minden lehetőség adva van, hogy érzelmekben gazdag hónapod legyen - te teremted életedet, te vagy mindennek a hátterében. A te előremutatásod, lendületed, félelemnélküliséged. A bátorságod, mely akar, de ha kell, tud engedni. A mostani megbízhatóságod, hűséged, bölcsességed, kitartásod. Szerelmednek ágyba viszed a reggelit, s fogadod, ha ő kényeztet. Akár közösen süttök – főztök, boldogok vagytok. Régen együtt élt pároddal is most angyali szeretet van köztetek, értitek és érzitek egymást.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A mai napon kalandos énje kerülhet elõtérbe, kedves Vízöntõ, így a legkülönfélébb spontán ötletei támadhatnak. Jó közérzetére való tekintettel, érdemes is megvalósítania õket, hisz kiváló az ilyesmi az aktív pihenés megélésre, ami már éppen ráférne önre. Meg hát, ha valami jó, miért ne vághatna csak úgy bele az ember. Nem érdemes mindig csakis a terveket követni és az elvárásoknak megfelelõen viselkedni. Érezze jól magát! Megérdemli!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy szakítás után gyorsan új kapcsolatba kezd

Halak:
II.21. - III.20.

Könnyen bezárhatod magadat, munkába temetheted félelmeidet - hisz ott minden kiszámítható, azt kézben tudod tartani. Pedig angyalaid készenlétben állnak, hoznák a szerelmet neked! Meglehet, külfölddel összekapcsolódva - akár te utazol messze, tengeren túlra, akár idegen országból jött valaki érkezik hozzánk - kapsz lehetőséget a bezárkózás elengedésére. Sportolj! Az mindig nyitottá tesz! Akkor már nem aggódsz, nem félsz, nincs olyan akadály, amit ne tudnál átugrani!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma önre nézve kedvezõ változások állhatnak be munkahelyén, melyek, míg önt izgalommal, addig másokat aggodalommal, vagy éppen irigységgel tölthetnek el. Ettõl függetlenül ne fogja vissza magát, csak, mert egyesek, akik nem adtak bele apait, anyait, irigykedve néznek babérjaira. Ön igenis sok mindent letett azért az asztalra, hogy most ennyire megbecsüljék, értékeljék munkáját. Másnak is megvan minderre a lehetõsége, csak élni kellene vele! Élvezze a sikert!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: