Egy építő jellegű, szemet felnyitó kritika mindig hasznos az ember számára, mivel segít tanulni a hibákból, ezáltal fejlődni is. Ugyanakkor vannak azok a kritikák, amelyek egyszerűen nem adnak semmit, csupán rombolnak, mivel előítéletekből táplálkoznak. 

Az asztrológusok szerint közvetlen összefüggés van az emberek születési ideje, ezáltal a horoszkópja, és kritikusságra való hajlamuk között.

Lássuk azt az 5 zodiákust, aki élen jár az ítélkezésben.

Te vagy a leg… A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legkiemelkedőbb!

1. RÁK

Abból a célból kritizál másokat, hogy önmagát megvédhesse a fájdalmaktól és bántástól. Nagyon érzékeny tud lenni időnként és ez alapul szolgál neki arra, hogy ítélkezés közben megkönnyebbülésre leljen. Mindezek ellenére nem akar gonoszkodni és gorombáskodni, csupán magának akar kedvezni.

2. SZŰZ

A legkritikusabb csillagjegy mind közül. Mondhatni pedánsan, aprólékosan, következetesen és már-már lenyűgözően művelik ezt a nem túl kedves tevékenységet. Ám nem csupán másokkal, magukkal szemben is keménykezűek. A fejükben kialakítanak egy képet, hogy hogyan kellene a dolgoknak történniük, persze a valóság nem mindig tükrözi ezt vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: