Természetes dolog, hogy szívesen megosztod az életed kevésbé publikus részeit a barátaiddal vagy kollégáiddal, hogy osztozhassanak az örömödben vagy bánatodban, de ha igazán bizalmas információról van szó, jobb, ha inkább résen leszel. Nézd meg, hogy mely csillagjegyek a legnagyobb pletykagépek. Íme, a rangsor.

12# Halak

Néma, akár a hal. Ez jellemző rájuk, ha pletykálkodásról van szó. A legjobb titoktartók a világon és nem csupán a pletykálkodást kerülik, de még azokat sem viselik el könnyen, akik a környezetükben pletykálkodnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-30)

A mai nap rendkívül alkalmas lehet arra, hogy leszervezzen egy olyan, barátaival, szeretteivel közös programot, melynek kapcsán kicsit kilendülhetnek a szürke hétköznapokból, s igazán jól érezhetik magukat. Bármit is kelljen ma csinálni, kedves Halak, a háttérben munkálkodjon ezen, aztán vágjanak is neki együtt az ismeretlennek. Kalandra fel!

11# Vízöntő

Nagyon ritka, hogy valakiről a háta mögött beszélne, de ha ez elő is fordul, azt nem rossz szándékkal teszi és sosem ad tovább információt. Sokkal inkább a belső világa felé fordul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-30)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Vízöntõ, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

10# Mérleg

A jegy szülöttei nagy gonddal válogatják meg a barátaikat és nem kedvelik azokat, akik pletykásak. Sokkal inkább szeretnek a mindennapi eseményekről beszélgetni és megosztani véleményüket másokkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-30)

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: