Mérleg

Az egyik legromantikusabb csillagjegy, de hasonlóan az Ikrekhez és a Vízöntőhöz, a Mérleg is meglehetősen bizonytalan és nyughatatlan típus. Mielőtt elkötelezné magát, no és persze komoly döntést hozna, számba veszi az összes lehetőséget. Az egyetlen állandó vele kapcsolatosan valójában a változékonysága. Ha Mérleggel randizol, tudd, hogy sosem lehetsz biztos benne, hol is tart épp a kapcsolatotok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

Bak

A Bak rendkívül gyakorlatias, racionális és szervezett típus. Olyan jellemvonások ezek, amelyek első pillanatra a stabil és ígéretes párkapcsolat reményét vetítik előre. Ám alapossága egyúttal azt is jelenti, hogy minden döntését lassan és módszeresen hozza meg, s ez természetesen a kapcsolatára is igaz. Ne várd tőle, hogy térdre essen és kitárulkozzon előtted, vagy megossza az érzéseit, mert ő erre nem képes. Számára a munka az első, és így egyszerűbb a "majdnem kapcsolat" megoldás.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma úgy érezheti, hogy kifejezetten elszigetelõdött mostanában a nagy átlagtól, s csak néhány ember érti meg igazán. Ez valóban nem egy téves következtetés, kedves Bak, de higgye el, jobb is ez így. Inkább csupán néhány, de igaz barát, mint egy csomó ismerõs, haver, cimbora, vagy barátnõ, akik aztán, amikor éppen nem túl rózsás a helyzet, hirtelen pont sohasem érnek rá semmire... A többieknek tehát elég csak azt látni önben, amit szívesen megmutat nekik is.

Ez a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed alapján

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: