Vízöntő

Péntek
2020-01-31

Ez a nap nem fog a legjobbak közé tartozni. Jobban teszik, ha elrejtőzik a kíváncsi tekintetek elől egy időre. Fontos viszont, hogy ne engedje, hogy a depresszió eluralkodjon önön. Vegye fel a harcot vele, mosolyogjon és hamarosan elillan majd a rosszkedve is.
Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy igazán kikapcsoló nap vár önre, kedves Vízöntõ. Ma azt tesz, amit csak akar. Végre megnézheti kedvenc sorozatát, vagy leülhet egy jó könyvvel, esetleg áthívhatja barátait egy kellemes beszélgetésre. Meg is érdemli a lazítást, hiszen mostanában tényleg kitett magáért minden téren.

Halak

Péntek
2020-01-31

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy kicsit szeszélyesebb családtagjával adódhatnak ma gondjai, kedves Halak. Úgy érezheti, valami nincs rendben körülötte, esetleg nem mond el egy fontos dolgot, valamit ami bánthatja õt. Próbáljon meg óvatosan közeledni felé és a lehetõ legtapintatosabban beszélni, arról, hogy mi nyomasztja. Valószínûleg semmi komoly probléma nincs, csak néhány apróbb hiba miatt kesereg.

Napi horoszkóp február 26. szerda – Nyilas, Oroszlán, Kos, Rák, Ikrek, Szűz, Halak, Bika,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: