Kos

Annak ellenére, hogy temperamentumos vagy és mindig jobb akarsz lenni, a szívedben pillangók repdesnek a társadalmi életedet tükrözve. Ami a horoszkóp olvasását vonza benned, az a beszélgetés lehetősége. Szereted, hogy a horoszkópok által kapcsolatba léphetsz olyan barátokkal és családtagokkal, akik megosztják az érdeklődésedet. Te is szereted a gyorsan elsajátítható dolgokat, és szeretsz kitűnni azzal, amit megtanultál, így kattintasz és elolvasod, lehetőleg útközben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika

Azért lyukadtál ki ide, mert egy nap el akartad ütni az időt, miközben elkalandoztál és kíváncsi lettél. Maga a csúcs a küldetésed, de nem akarod megölni magad azért, hogy feljuss. Elolvasod a horoszkópodat, meglepődsz hogy mennyire igaz rád, megvonod a vállad és továbbmész. Tehát azt hiszem röviden ezért olvasod el.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Holnapi karma horoszkóp július 14. – Skorpió, Halak, Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bakok ez a ti napotok lesz!

Ikrek

Elsősorban azért olvasol horoszkópot mert trendy. Vonzod a társadalmi csoportokat és szeretsz a középpontban lenni. Ezért szeretsz minél több dologgal képben lenni. Ha a horoszkópról van szó, akkor azzal kapcsolatban is. Nem mellékesen rendkívül szórakoztató számodra, ez sem utolsó szempontja annak, hogy most is itt vagy.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Rák

Mindig másokkal szimpatizálsz, és néha nem érzed magadon, hogy ugyan abba az erőfeszítésbe kerülne neked is. Nem mindig érzed magad megérettnek, de furcsa mód amikor elolvasod a horoszkópot, jobban megérted magadat. Szentimentális vagy, és érzelmileg kötődsz fontos dolgokhoz, tehát amikor látod, hogy a csillagjegyed érted működik, ragaszkodni fogsz hozzá. Ezenkívül jó nemcsak az édes érzelmeidről, hanem a hangulati ingadozásaidról is olvasni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: