Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, függetlenül attól, hogy hol vannak, így otthon is övék a főszerep. Imádnak nagy vacsorákat szervezni és az összes barátjukat elhívni. Többek között ezért is lehet, hogy a nagy étkező és egy-két vendégszoba vagy pótágy mindig található az otthonukban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, kedves Oroszlán, nagyon észnél kellhet lennie, de nem kifejezetten azért, merthogy bármi koncentrációs problémája lenne, hanem inkább azért, mert az önt körülvevõk, olyannyira összekutyulhatnak mindent, hogy ön nélkül egyszerûen elszabadulna a káosz, fényévekre visszavetne a fejlõdést. Legyen szemfüles, találjon meg és szûrjön ki minden hibát!

Szűz

A természet szerelmesei a Szűz jegy szülöttei, valamint jellemzően lelkiismeretesek, és nagy a felelősségtudatuk. Szeretik az otthonukat alaposan megtervezni, azt a legapróbb részletekig kitalálni. A polcok és szekrények náluk mindig rendezettek, szívesen csinosítgatják, tisztítják az otthonukat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, egy nagyon jó hírt kaphat, talán már kora reggel, de az is lehet, hogy egyszerûen, olyan jól ébred, hogy pompás hangulata az egeket verdesi, s szinte képtelenség letörni önt. Amennyiben eme tüneteket tapasztalná magán, kedves Szûz, az esetben foglalatoskodjon valami olyasmivel, ami csak olaj a tûzre, azaz, amivel igazán szeret, s nagy tetteket hajthat ma végre, amik végeztével, elégedetten térhet majd nyugovóra.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-19 - Meglehet, hogy ma elhangzik valami, ami sokat rombolhat önértékelésén...

Mérleg

A kiegyensúlyozottságra törekszenek a Mérlegek az életük minden területén, így az otthonuk kialakítása esetében is. Szeretik a szép dolgokat és a művészetet maguk körül, ezért nem meglepő, ha szobrokat, festményeket találunk náluk. És az is természetes, ha a kedvenc művészeti águknak kialakított műhely is található náluk.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, játékosság és jókedv jellemezheti, még, ha kicsit elfoglaltnak és fáradtnak is érzi magát. Mindez azért lehet, mert, ha jobban belegondol, sokan szeretik önt, sõt, fel is néznek önre, értékelik munkáját és mindazt, amin dolgozik, legalábbis azok, akik igazán számítanak. Kell ennél nagyon elismerés?

Skorpió

A Skorpiók állítólag nem bánják, ha az otthonuk egy kicsit árnyékosabb, egy kicsit sötétebb, mint az megszokott. Szeretik a régi házakat, a rusztikus bútorokat, a kis helyiségeket, a történelmi, antik tárgyakat maguk körül. Ha náluk járunk, legyünk óvatosak, mert nem tudni, hogy melyik tárgy milyen értéket képvisel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma rendkívüli lelkesedés foghatja el valamivel kapcsolatban, aminek következtében, csaknem annyira megszállottá válhat, hogy a végén, alig akarja majd abbahagyni, amivel épp foglalatoskodik. Nem baj, ha ennyire el tudja kapni a szenvedély, hiszen, nagyon élvezetes az efféle munkavégzés, csupán csak arra figyeljen, hogy azért mással is foglalkozzon néha, hisz meglehet, vannak területek, ahonnan, egyszerûen nélkülözhetetlen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: