Nyilas

Az állatövek legnagyobb felfedezői és utazói a Nyilasok, akiknek az otthonán is meglátszik a kaland. Szinte biztos, hogy a garázsban olyan jármű van, ami alkalmas a hosszú utazásokra, és az sem meglepő, ha kiadják az otthonukat, amikor éppen úton vannak ők is. Bárhol elalszanak, még egy sátor is otthonos a számukra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon egy kis extrára tehet szert, ami méltó jutalma lehet szorgalmának, igyekezetének, vagy éppen, jó befektetõi mivoltának. Ez nagyon feldobhatja napját, s optimistán és felszabadultan tekinthet általa a jövõre. Este ünnepeljen egy kicsit, amúgy pedig, élvezze ezt a szép napot, kedves Nyilas!

Bak

A szorgalmas és keményen dolgozó Bakok olyan otthont szeretnek kialakítani maguknak, amelyik nemcsak kényelmes, de praktikus is. Ez azt jelenti, hogy szinte biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki egy kis garzonból is, ami igazi luxuspalotának tűnhet a vendégek számára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma megnövekedhet önön a nyomás, ami, ugyan szakilag kifejezetten ösztönzõ lehet, de az emberi kapcsolatok szempontjából, meglehetõs hátránnyal bírhat, ugyanis, most, talán csak véletlenül, de nagyon megbánthat valakit egy ingerült pillanatban. Ha pedig így történne, kedves Bak, legyen derekas és ne legyen féleszeg bocsánatot kérni, hisz mindenki hibázhat!

Vízöntő

A szabad lelkű és természetkedvelő Vízöntők otthonában szinte biztos, hogy találunk néhány spirituális tárgyat, csengettyűt vagy füstölőt, szalagokat és gyöngyöket. Ugyanakkor a hatalmas udvarok szerelmesei, ahol állatokat tartanak, nem kizárt, hogy a kutya és macska mellett néhány kecske vagy tyúk is helyet kaphat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, részt vehet egy csapatmunkában, ami igencsak felvillanyozhatja, s további, pozitív gondolatok egész sorát indíthatja el a fejében. Talán örömét leli abban, amit csinál, esetleg jó a társaság, vagy éppen, úgy érzi, végre van értelme annak, amivel foglalatoskodik, munkája pedig nem csak jövedelmezõnek, de hasznosnak is bizonyul. Akárhogy is, ha valóban tetszik ez az új érzés, érdemes lenne ezentúl gyakrabban törekedni arra, hogy újra átéljen hasonló örömöket!

Halak

Az álmodozó és érzékeny Halak jegy szülöttei kifejezetten rajonganak a komoly és mély beszélgetésekért, ezért biztos, hogy helyet csinálnak ennek a programnak az otthonukban. Emellett imádják a vizet, a víz közelségét, ami valamilyen formában felbukkan náluk a lakberendezésben is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma ékesen bebizonyosodhat, mennyire is kedveli a jó társaságot, ugyanis, ma pont egy ilyenbe csöppenhet, kedves Halak, ahol szinte kötelezõ lesz a jókedv és a vidámság! Élvezze egy kicsit a helyzetet, hiszen, nem túl gyakori, hogy az ember annyira megtalálja a hangot valakikkel, amennyire ma önnek sikerül. Jó szórakozást!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: