A Nap és a Jupiter között létrejövő fényszögkapcsolat szerint áprilisban nagyszerű és igazán szerencsés fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek. A legújabb havi horoszkópból kiderülnek a részletek is.

Kos – áprilisi horoszkóp

Kos jegyűként összességében ez a hónap jónak mondható, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkahelyeden azonban vissza kell fogni magadat, mert még az is lehet, olyat mondhatsz, amivel saját magad alatt vághatod a fát. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, úgy alakulhat az életed, hogy roppant szerencsésnek érezheted magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony az idén!

Bika – áprilisi horoszkóp

Bika jegyűként meg kell próbálnod visszafogni magadat, mert olyan dolgokat mondhatsz, amivel az ellenségeid száma gyarapodhat. Amire azért nincs szükség, mert már így is többen vannak, akik a hátad mögött rosszat mondanak rólad. A kapcsolataidnak azonban nagy hasznát veheted. Még az is lehet, olyan valaki tolhatja a szekeredet, akinek a szava döntő. A pénzedre áprilisban jobban ügyelj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek – áprilisi horoszkóp

Ikrek jegyűként harcias lehetsz ebben a hónapban, amikor ki tudsz állni magadért, és könnyebben elérheted mindazt, amit tervbe vettél. A feletteseddel szemben visszafogottabbnak kellene lenned, így érheted el nála mindazt, amit szeretnél. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely próbatétel elé kerülhet, és búcsút inthettek egymásnak. Érdemes lakásfelújításba, átrendezésbe kezdeni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák – áprilisi horoszkóp

Rák jegyűként számolnod kell vele, hogy a házasságodban, a régi együttélésekben zavaros helyzet alakulhat ki, mert társad nem fogalmaz világosan és egyértelműen. Ezért ha valamit nem értesz, akkor is kérdezd meg, ha ezért mérges lesz, csak így kerülhetitek el a konfliktust. Külföldi utazás pompásan alakul. Ha jogi problémád lenne, ennek a végére, ha nem is kerül pont, de már sokat léphettek előre az ügyben. A munkában sikeres lehetsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: