Az április végre igazán a tavasz hozta szerelmek ideje lesz.  A tavasz az új szerelmek kibontakozásának évszaka, három hónapjából pedig talán a szeszélyes április hozhatja el a legváratlanabb, legizgalmasabb fordulatokat. Mind a párok, mind az egyedülállók szívügyeiben jól alakulhatnak a dolgok, de senki ne számítson eseménytelenségre: áprilisban nagy léptekkel haladhatunk előre a szerelem útján.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Ha egyedülálló vagy, a tavasz minden felpezsdítő illatát élvezettel szívhatod magadba. Szabadságod most különösen élvezed, és reményekkel teli tekinthetsz előre. Kiegyensúlyozottságod mágnesként működik: hó végére megismerhetsz valakit, aki elsőre nagyon titokzatos.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel izgalmas randira számíthatsz

Ha párban vagy, egy közösen eldöntendő kérdés, egy közösen megoldandó probléma kíséri végig a hónapotokat. Ez nemcsak feladatot ad, de még inkább össze is kovácsol. Most látjátok csak igazán, mennyire remek páros vagytok ti ketten.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Ha még várod a párod, az április a nagy változások ideje lehet a számodra. Végre szembetalálkozhatsz egy olyan férfival, aki nemcsak külsejében, de lelkileg is olyannak tűnik, mint akire vártál. Igyekezz laza maradni, hagyj időt, hogy kifejlődjenek a dolgok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Párban felizzik a levegő közted és kedvesed között. A hónap során leginkább kettesben szerettek lenni, és sok kellemes, romantikus programötletetek is támadhat. Ez a három hét nagyon megerősít benneteket, kapcsolatotok talán soha ilyen stabil nem volt.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Ha nincs még kapcsolatod, az április a randizás hava lehet számodra. Ráadásul nem is egy férfival! Most két pasit is összehozhat veled a sors. Mindkettő másért tetszhet, és sokat hezitálhatsz, ki felé húzz. Hó végére letisztulhat az eleinte mindig változó kép.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

Szerelmeddel nagyon jól működik közöttetek a kommunikáció a hónap során, így több olyan kérdésben is dűlőre juthattok, ami régóta tisztázásra vár a pénzügyek és egy közeljövőben esedékes utazás kapcsán. Emiatt hasznos és termékeny a hónapotok.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha nincs párod, korábbi kapcsolatod vagy induló románcod tanulságait áprilisban szűrheted le. Amiből okultál, az hasznodra is lesz rögtön: a hónap második felében jöhet valaki, akit akár hosszútávon is el tudsz képzelni magad mellett. Akár a nagy ő is lehet?

Kedvesed több ízben is meglepetést okozhat neked megnyilvánulásaival, ötleteivel, viselkedésével. Szerencsére ez mind pozitív meglepetés lehet, és párod egy új, nagyon kellemes oldalát mutathatja be számodra. Szinte újra beleszeretsz most.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: