Sajnos napjainkban egyre nagyobb a képmutatás, nem merünk őszinték lenni, nem merjük vállalni a valódi arcunkat, érzéseinket gondolatainkat. A hamis, képmutató emberekkel való kapcsolatot jobb, ha messzire kerüljük, mert ők aztán igen meg tudják nehezíteni az életünket.

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol!

Halak

Mindig mindenről megvan a saját véleménye, kitart az elképzelése mellett. Csak az ő igaza érvényesülhet, és ezért mindent hajlandó meg is tenni. Soha ne vedd be üzleti partnernek, mert nem túlságosan megbízhatatlan.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-19)

Ma egy egész sor új lehetõség tárulhat fel ön elõtt, kedves Halak, a karrierje, tanulmányai, vagy esetleg egy új munkával kapcsolatban, csak gyõzzön válogatni! A legegyszerûbb módszer, ha igyekszik aszerint dönteni, melyik irány az, amelyet hosszútávon is szívesen csinálna, vagy, ahol jól érezné magát. Nem biztos, hogy mindig a legjövedelmezõbbnek tûnõ a legjobb választás!

Oroszlán

Az uralkodó Oroszlán állandó hatalmi harcot folytat mindenkivel. Jelmondata: csak a testemen át! Csak akkor fog segíteni, ha valamit cserében te is adsz neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

A horoszkóp szerint ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: