A MÉRLEG

Kiváltságosnak érezheted magadat, mivel a Vénusz a te bolygód, és most ő a főszereplő. Ezáltal te is főszereplővé válsz. A 4 szakasz 4 különböző hangulatot és kihívást jelent a számodra. Az első, október 5-30. között, fájó emlékeket hoz vissza, mégse ragadj bele. A második október 31-november 15. között szívmelengető randi a múlttal, ami nosztalgiázásra hajlamosít. A harmadik szakaszban, november 16-december 1. között már a jelen és a jövő foglalkoztat. A negyedikben, december 2-tól már nem az érzelmek, inkább a pénzügyek jelentenek kihívást.

A SKORPIÓ

Olyan, mintha idegen tollakkal ékeskednél. Valószínűleg nem szándékosan. A Vénusz a Skorpióban jár, ami nem a te bolygód, és nem is a te stílusod. Október 5-én a bolygó hátrálni kezd, és kissé hátráltat téged is. Október 31. és december 1. között nem lesz nyomasztó érzésed, inkább megkönnyebbülhetsz, mert nem kell szépnek és kedvesnek mutatnod magad. A Vénusz várja el ugyanis, hogy tegyél meg mindent a népszerűségért. Persze ez legbelül a saját elvárásod is, ami december 2-tól ismét aktuálissá válik. Most már pozitív értelemben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-06

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: