A Halak megvalósíthatja az álmait, a Baknak több időt kellene a szabadban töltenie, az Oroszlánnak szerencsésen alakul a szerelmi élete, az Ikrek pedig felemás helyzetben találhatja magát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Tény, hogyha az ember kicsit utol akarja érni magát, s kiszelektálni, letudni néhány felhalmozódott, egyszerûbb feladatot, vagy más apróságokat, az mindig több idõt és energiát igényel a vártnál. A legjobb segítõtársa most a türelem, kedves Halak, gondoljon arra, hogy, ha ma minden ilyesmivel sikerül végeznie, legalább csak a mai napja ment el erre, s nem több. Kitartás!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. A munkahelyeden akkor leszel kiegyensúlyozott, ha nem szállsz senkivel sem szembe. Ne akard éppen most tűzön-vízen keresztülvinni az elképzeléseidet! Megeshet, hogy valaki rád bízza a titkát, sőt az is előfordulhat, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyről jobb, ha a későbbiekben nem beszélsz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-12 - Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat...

Bika:

Jobb lenne, ha ezen a héten visszafognád magad, mert már így is többen vannak a környezetedben, akik nincsenek jó véleménnyel rólad. Nincs szükséged arra, hogy még olyan valakit is magadra haragíts, aki esetleg komolyabban tudna ártani neked. Megeshet, hogy régi, kínos dolgok kerülnek ismét a terítékre, de az is lehet, hogy olyasmivel kell foglalkoznod, amely miatt boldognak érzed majd magad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Felemás helyzet alakulhat ki ezen a héten: olyan dologról szerezhetsz tudomást, ami örömmel tölti majd el érzékeny lelked, viszont valami olyasmi is napvilágra kerülhet, amely miatt sajnos összeszorul a szíved. Az lenne a legjobb, ha most egyértelműen fogalmaznál, ha pedig nem értesz valamit, akkor egyszerűen csak kérdezz! Megeshet, hogy rokon vagy közeli ismerős egészségi állapota miatt idegesebb leszel, a munkában viszont szerencsés napokat élhetsz át.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A munkahelyeden a felettesed nehéz helyzetbe kerülhet és előfordulhat, hogy ez rád is rossz hatással lesz. Nincs most értelme őt olyan dolgokkal bombázni, mint például a pénz, plusz juttatások vagy egyéb ügyek, amelyek neked fontosak. Külföldi utazást most érdemes lefoglalni, ha viszont ebben az időszakban utazol, akkor különleges élményben lehet részed. Ha párkapcsolati változásra vágysz, itt a ragyogó alkalom: lépj!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: