A Kos a párkapcsolatában élhet meg vidám pillanatokat, a Szűznek az anyagiak körül forognak majd a gondolatai, a Nyilas az újdonságot keresi az életében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy olyan kapcsolatba, amelyet titokban kell tartanod és amely miatt a feldobottság érzése tölt majd el. A kedvesednek úgy alakulhatnak a dolgai, hogy ez jó hatással lesz a kettőtök viszonyára. A munkában, megélhetésben anyagi jellegű problémák üthetik fel a fejüket. Nincs értelme a felettesednek előadni a problémádat, mert most nem nyitott erre a témára.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-17 - Ma bizonyos félelmek környékezhetik meg, talán....

Bika:

Ezen a héten nagy szükséged lesz arra, hogy megőrizd a hidegvéredet, mert egymást érhetik azok a helyzetek, amelyek kiborítanak, és amelyek akár egészségi problémát is okozhatnak. Ne engedd, hogy bármi kihozzon a sodrodból! A baráti kapcsolatok sokkal fontosabbá válhatnak, mint eddig. Még az is lehet, hogy annak a közösségnek, amelynek tagja vagy, te leszel a sztárja. Párkapcsolatokban a társadra hatást gyakorolhatsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A munkában, megélhetésben nagyon is a kedvedre valóan történhetnek a dolgok. Könnyen megeshet, hogy ami másnak most szerencsétlenség, az neked óriási mázli. Ne érezz miatta lelkiismeret-furdalást, hiszen te semmi rosszat nem tettél. Nem kedvez viszont ez a hét a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, elképesztő szituáció jöhet létre. Figyelj oda, mert most még elkerülheted a jövőbeli nehézségeket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Lehet, hogy van valaki a környezetedben, aki rossz tanácsokat ad és ez nincs jó hatással a párkapcsolatodra, sem a környezetedben élőkkel való viszonyodra. Nyaralást most lenne érdemes lefoglalni. Ha viszont most utazol, remekül érezheted magad és fantasztikus élményben lehet részed. A pénzügyek terén is jövedelmező hétre számíthatsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: