3. SZŰZ

Számos problémára derül fény ebben a hónapban, és itt az ideje, hogy nyílt kártyákkal játsszatok. Vagy megtaláljátok a közös nevezőt, vagy jobb, ha nem terhelitek tovább egymást, és külön utakon indultok el. Igen erős érzelmi viharokat fogsz átélni, mielőtt meghoznád magadban a végső döntést. Próbálj minden körülmények között kiegyensúlyozott maradni.

4. SKORPIÓ

Ha még friss párkapcsolatban élsz, lehetséges, hogy nem tudsz megbirkózni a felelősségvállalás terhével, ezért inkább a szakítás mellett döntesz. Azok a Skorpiók, akik hosszú ideje párkapcsolatban élnek egy komolyabb hullámvölgyön mennek most keresztül. Sok kényelmetlen beszélgetéssel, vitával, és nézeteltéréssel kell most számolnod. Ha nem elég erős köztetek a kötelék, akkor minden bizonnyal szakítás lesz a vége ennek a feszült időszaknak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hogy alakul a szerelmi életed jövőre? Nagy Szerelmi Horoszkóp 2019

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: