Mindenkinek vannak tudatos ösztönei, csak nagyon kevesen vagyunk képesek felismerni őket, hogy melyek azok és még kevesebben vagyunk képesek alkalmazni is azokat.

Ősi indián horoszkópod azonban most felszínre hozza ezeket, hogy egy kicsit közelebb kerülhess magadhoz és céljaidhoz!

Sólyom (III. 21 – IV. 19.)

Napjaidat állandó feszültség övezi, hiszen minden pillanatban készen kell állnod arra, hogy lecsapj a kínálkozó lehetőségekre. Rendkívüli megfigyelőképességednek köszönhetően rögtön felismered az adott helyzetekben rejlő lehetőségeket. Kedveled a szabadságot, minek következtében igen nehéz befolyásolni téged. Nagy hibád viszont, hogy sokszor hirtelen döntesz, és nem gondolod át alaposan a dolgokat. Ráadásul a folyamatos feszültség és stressz idővel az egészségi állapotodra is negatív hatással lehet. Ám mindezzel nem sokat foglalkozol, hiszen ösztöneidre hallgatsz, és nem mérlegeled a következményeket.

Csillagjegyek legrejtettebb gondolatai: az Oroszlán önmagával van elfoglalva, a Bika gondolatai a pénz körül forognak. Te miről álmodsz?

Hód (IV. 20 – V. 20.)

Minden erőddel azon vagy, hogy a régi, jól bevált dolgokat megőrizd. Az újítások idegenek tőled, ráadásul kizökkenthetnek egyensúlyodból. Ha elhatároztál valamit, azt bármi áron, de véghezviszed. Lételemed a biztonság, a stabilitás és a precízió. Soha nem adsz ki a kezedből félmunkát. Bármilyen feladatot nyugodt szívvel rád lehet bízni, mert kiszámítható vagy, és tökéletességre törekszel.Ösztöneid rendszerint azt súgják, tartózkodnod kell az újdonságoktól és a számodra ismeretlen dolgoktól – te pedig legtöbbször hallgatsz is rájuk. Pedig időnként figyelmen kívül hagyhatnád óvatosságra intő megérzéseidet, így izgalmas kalandokról maradhatsz le.

Szarvas (V. 21 – VI. 20.)

A Szarvasra jellemző kíváncsi és felfedező természetednek köszönhetően minden érdekel, ami egy kicsit is eltér az átlagtól, és nem szokványos. Ugyanakkor, mivel nem vagy túl kitartó, ismereteid legtöbbször felületesek. Gyakran száguldasz mozgékony energiabombaként a világban. Könnyen feltalálod magad a nem várt helyzetekben, és éppen ezért a társasági élet központi figurája lehetsz. Ösztöneid azt súgják, az élet lényege, hogy mozgásban maradj – és te tartod is magad ehhez, minden körülmények között. Hibád viszont, hogy külső korlátozás hatására nem tudod az elvárt teljesítményt nyújtani.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Harkály (VI. 21 – VII. 21.)

Jellemző rád, hogy vagy szeretsz valakit, vagy gyűlölsz. Nálad nincs arany középút. Állandó hangulatváltozásaid miatt sokszor kiszámíthatatlan, önző és akaratos vagy, ám mindezek ellenére a munkádban nem vágysz vezető pozícióra. Inkább a család, ami téged foglalkoztat, és hozzájuk foggal-körömmel ragaszkodsz – még a legnehezebb helyzetekben is. Párkapcsolatodban és munkádban is kitartó, odaadó és legfőképpen hűséges vagy. A Harkályra jellemző módon ösztönösen vonzódsz a társasági élethez, mégsem tudod kinyilvánítani őszinte érzéseidet a számodra fontos emberek iránt. Ha mégis sikerül, azt rendszerint cselekedetek formájában teszed.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: