Mindenkinek vannak tudatos ösztönei, csak nagyon kevesen vagyunk képesek felismerni őket, hogy melyek azok és még kevesebben vagyunk képesek alkalmazni is azokat.

Ősi indián horoszkópod azonban most felszínre hozza ezeket, hogy egy kicsit közelebb kerülhess magadhoz és céljaidhoz!

Sólyom (III. 21 – IV. 19.)

Napjaidat állandó feszültség övezi, hiszen minden pillanatban készen kell állnod arra, hogy lecsapj a kínálkozó lehetőségekre. Rendkívüli megfigyelőképességednek köszönhetően rögtön felismered az adott helyzetekben rejlő lehetőségeket. Kedveled a szabadságot, minek következtében igen nehéz befolyásolni téged. Nagy hibád viszont, hogy sokszor hirtelen döntesz, és nem gondolod át alaposan a dolgokat. Ráadásul a folyamatos feszültség és stressz idővel az egészségi állapotodra is negatív hatással lehet. Ám mindezzel nem sokat foglalkozol, hiszen ösztöneidre hallgatsz, és nem mérlegeled a következményeket.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-18 - Még a legegészségesebb szerelmi kapcsolatban is adódhatnak dilemmák, melyeket...

Hód (IV. 20 – V. 20.)

Minden erőddel azon vagy, hogy a régi, jól bevált dolgokat megőrizd. Az újítások idegenek tőled, ráadásul kizökkenthetnek egyensúlyodból. Ha elhatároztál valamit, azt bármi áron, de véghezviszed. Lételemed a biztonság, a stabilitás és a precízió. Soha nem adsz ki a kezedből félmunkát. Bármilyen feladatot nyugodt szívvel rád lehet bízni, mert kiszámítható vagy, és tökéletességre törekszel.Ösztöneid rendszerint azt súgják, tartózkodnod kell az újdonságoktól és a számodra ismeretlen dolgoktól – te pedig legtöbbször hallgatsz is rájuk. Pedig időnként figyelmen kívül hagyhatnád óvatosságra intő megérzéseidet, így izgalmas kalandokról maradhatsz le.

Szarvas (V. 21 – VI. 20.)

A Szarvasra jellemző kíváncsi és felfedező természetednek köszönhetően minden érdekel, ami egy kicsit is eltér az átlagtól, és nem szokványos. Ugyanakkor, mivel nem vagy túl kitartó, ismereteid legtöbbször felületesek. Gyakran száguldasz mozgékony energiabombaként a világban. Könnyen feltalálod magad a nem várt helyzetekben, és éppen ezért a társasági élet központi figurája lehetsz. Ösztöneid azt súgják, az élet lényege, hogy mozgásban maradj – és te tartod is magad ehhez, minden körülmények között. Hibád viszont, hogy külső korlátozás hatására nem tudod az elvárt teljesítményt nyújtani.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Bak, ma nagy változások állhatnak be szerelmi életében. Lelkileg felbátorodva vághat bele egy új kapcsolatba, vagy javíthat a már meglévõn, azonban ne hagyja figyelmen kívül, hogy lelkesedése eltorzíthatja a valóságot és kedvese reakcióit félre is értelmezheti. Legyen óvatos, mert könnyen megbántva érezheti magát.

Harkály (VI. 21 – VII. 21.)

Jellemző rád, hogy vagy szeretsz valakit, vagy gyűlölsz. Nálad nincs arany középút. Állandó hangulatváltozásaid miatt sokszor kiszámíthatatlan, önző és akaratos vagy, ám mindezek ellenére a munkádban nem vágysz vezető pozícióra. Inkább a család, ami téged foglalkoztat, és hozzájuk foggal-körömmel ragaszkodsz – még a legnehezebb helyzetekben is. Párkapcsolatodban és munkádban is kitartó, odaadó és legfőképpen hűséges vagy. A Harkályra jellemző módon ösztönösen vonzódsz a társasági élethez, mégsem tudod kinyilvánítani őszinte érzéseidet a számodra fontos emberek iránt. Ha mégis sikerül, azt rendszerint cselekedetek formájában teszed.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: