Lazac (VII. 22 – VIII. 21.)

Olyan jól ellavírozol a problémák mellett, hogy azt tanítani kellene. Mindenből megtalálod a kiutat, soha nem esel pánikba. Külsődre is sokat adsz, hiszen fontos, hogy mit gondolnak rólad mások. Életedet arra teszed fel, hogy családodnak megteremtsd az anyagi biztonságot, és amit a fejedbe vettél, azt véghez is viszed. Hibád, hogy sikereid által arrogánssá válhatsz, és fejedbe szállhat a dicsőség.Ösztöneid azt súgják, hogy a boldog élet záloga a pénz, így a meggazdagodás érdekében sok mindenre hajlandó vagy. Vigyázz azonban, hogy meddig mész el. Fontos, hogy meghúzz egy határt, amihez aztán ragaszkodsz is.

Barnamedve (VIII. 22 – IX. 21.)

Jó szervezőképességed és reális látásmódod miatt kimondottan alkalmas vagy vezető pozícióra – bár rendszerint nem törekszel ennek elérésére. Bátor és védelmező tulajdonságaid miatt családod nyugodt szívvel rád bízhatja a döntéseket. Mindent alaposan megtervezel, ám, ha nem várt dologgal találod magad szemben, az könnyen elbizonytalaníthat. Ösztöneidre hallgatva sokszor igyekszel elérni, hogy nélkülözhetetlenné válj a környezeted számára. Ilyenkor viselkedésed mögött szeretetéhség húzódik meg. Jobban tennéd, ha elhinnéd, hogy akkor is keresik majd a társaságodat, ha nem fűződik hozzá önös érdekük.

Ezt árulja el rólad az egyiptomi csillagjegyed! – Ezt valószínűleg te sem tudtad magadról

Holló (IX. 22 – X. 22.)

Az indián kultúrában a Holló örvend a legnagyobb tiszteletnek, mivel képes bármilyen zord helyzethez alkalmazkodni. Ha ebben a jegyben születtél, kitartásod szinte emberfeletti. Társaságban érzed jól magad, a magány elpusztít, így mindig társszerzésre törekszel. Életedet a harmóniára és az egyensúlyokra építed.Ösztöneid gyakran azt súgják, egyedül kevés vagy, ez azonban elősegítheti a kapcsolatfüggés kialakulását. Vigyázz, ne keresd senki társaságát pusztán azért, hogy elkerüld a magányos estéket, és párban lehess. Várd ki azt, aki megérdemel téged!

Kígyó (X. 23 – XI. 22.)

Tekintélyt és fegyelmet parancsoló jegy a Kígyó. Az új dolgok iránt mindig nagy érdeklődést tanúsítasz, az eltervezett feladatokat pedig biztosan véghez is viszed. Viselkedésed sokszor kiszámíthatatlan, és a hirtelen indulataiddal félelmet kelthetsz másokban. A kompromisszumokat ki nem állhatod, inkább máshogy gondolkodsz, csak te legyél a nyerő személy. Elszántságod néha emberfeletti teher lehet számodra. Időnként próbálj ellentmondani az ösztöneidnek, és ne legyen minden percben a teljesítmény és a siker elérése az elsődleges. Lelki harmóniád és a boldogság megőrzése érdekében pihenj és lazíts kicsit.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: