Bika

Kevesen a látják a Bika titokzatos oldalát, hiszen kifele nem mutatja meg, de azért ott van benne. Társaságkedvelő, nyitott, kedves, és féltékenyen őrzi azt az embert, aki a legfontosabb számára.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

A sötét oldala az ambíció hiányában, és a mérhetetlen féltékenységben, és birtoklásvágyban nyilvánul meg.

Csütörtöki Horoszkóp - Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét...

Rák

Nagyon bonyolult, és kanyargós lelki világgal rendelkezik, nehéz igazán kiigazodni a gondolatai, és érzései között. Ha mérges, vagy dühös, akkor olyan, mint a tenger vihar előtt. Ilyenkor jobb, ha nem foglalkozunk vele. Nehezen fejezi ki érzéseit. A bizonytalanság homályossá, és érthetetlenné teszi.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Bak

A legtitokzatosabb csillagjegy, a Bak. Titokzatos, de a szó pozitív értelmében, és éppen ezért nagyon vonzódnak hozzá az emberek. Nagy sikert arat az ellenkező nemnél, éppen ezért állandóan szerelmes belé valaki. Imádják a csendes, titokzatos, de mégis magabiztos Bakot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: