A születésnapunk több, mint egy dátum, nem csak az évek múlására, hanem számos más fontos dologra is következtethetünk belőle. Az alábbiakban megtudhatod, hogy születési dátumod alapján ki vagy mi voltál az előző életedben!

Július 14-28, szeptember 23-27, október 3-17:

Egy spirituális tanító, bölcs mester voltál. Igen befolyásoló hatással voltál a körülötted levő emberekre. Sok követőd volt, tanításaidra, gondolataidra sokan voltak kíváncsiak. Jelenleg nem kedveled a magánt, társasági ember vagy, mindig segítesz a rászorulóknak.

Január 22-31, szeptember 8-22:

Egy nagy képzelőerővel rendelkező személy voltál, mindig szórakoztattad, és elbűvölted az embereket. Számos csodálód volt, imádtál a reflektorfényben lenni. Ebben az életedben egy nagyon érzékeny személy vagy, de nehezen fejezed ki az érzéseidet. Nem létezik számodra olyan akadály, melyet ne tudnál legyőzni.  

Miért vonzódnak hozzád a férfiak? A csillagjegyedből kiderül...

Július 29-augusztus 11, október 30-november 7:

Egy kiváló szónok, és írnok voltál. Mindig előre kiválóan megterveztél mindent, és magabiztosan haladtál a kijelölt célod felé. A jelenben egy nagyon őszinte ember vagy, minden erőszakot elítélsz. Segítőkész vagy, szeretsz részt venni különböző humanitárius tevékenységekben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: