Bak

Nem túl kedvező ez a hónap számodra, ami a szerelmi életedet illeti, hiszen váratlan fordulat várhat rád. Lehetséges, hogy megdobogtatja a szíved valaki, vagy az exed fog felbukkanni az életedben. A szinglik nagy eséllyel jönnek össze egy régi ismerőssel, de az is lehet, hogy távkapcsolatban fognak élni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Vízöntő

Boldog és kiegyensúlyozott pillanatok várnak rád ebben a hónapban. Annak ellenére, hogy gyerektervezési, és házassági-parával küzdötök, mégis sikerül megtalálni a közös hangot, és a harmóniát. A boldogság útjában egyetlen akadály áll, mégpedig a pénz. A szingli Vízöntők párra találhatnak ebben a hónapban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során kifejezetten megnõhet a kíváncsisága egy bizonyos téma iránt, így, hajlamos lehet szinte az egész napját információgyûjtéssel tölteni. Az önképzés dicséretes és minden bizonnyal szórakoztató is, ugyanakkor azért próbálja meg ne teljesen kizárnia külvilágot, nehogy átmeneti merengéseinek és a belõle fakadó figyelmetlenségének baleset legyen a vége. Ma ugyanakkor olyan izgalmas távlatokba is lejuthat a keresgélés közepette, amilyenekre még csak nem is gondolt!

Halak

Kiegyensúlyozott lesz számodra ez a hónap, ha már hosszú ideje kapcsolatban élsz. Nem történik semmi különös, és mégis nagyon boldognak érzed magad. Reménykedve tekintesz a jövő felé akkor is, ha szingli vagy. Ez a kiegyensúlyozottságod segítségedre lesz abban, hogy megtaláld az ideális partnert.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Az önben az utóbbi napok nyomása alatt képzõdött érzelmi blokkok feloldása ma különösen fontos lehet, mert ezek miatt, egyre kevésbé képes megújulni, s ezt ön is egyre inkább érzi, kedves Halak! Sebaj, itt az ideje, hogy ma szervezzen egy olyan napot önmagának, amikor, legyen akármilyen dolga is, igyekszik elõtte, utána, közben, folyamatosan lelkét ápolni, s rendet tenni érzelemvilágában. szabaduljon meg a tégláktól, s engedje be a friss energiákat, hogy újra szárnyalhasson!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: