Mérleg

Szerda
2020-01-22


Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes.
Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

Skorpió

Szerda
2020-01-22


Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-09)

Egy kicsit úgy érezheti, kedves Skorpió, hogy elege van a mindennapi rutin feladatokból és egy kicsit szívesen kiszakadna megszokott világából. Azonban nem biztos, hogy van elképzelése merre is menne szívesen. Esetleg hagyatkozzon egy olyan személy javaslatára, aki ön szerint nagyon kreatív a hasonló problémák megoldásában, vagy egyszerûen csak üljön le, foglalja el magát és meglátja, hogy egyszer csak beugrik majd a tökéletes ötlet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: