Oroszlán: minőségi időt tölthetsz a szeretteiddel

Szeptember 9-e környékén a Vénusz arra ösztökél, hogy minél több időt tölts szeretteiddel. Egy csendesebb időszak következik az életedben, mikor lesz elegendő időd önmagadra és a családtagjaidra is. A Vénusz a pénzügyeidben is partnered lesz, ugyanis energiái révén szép summa ütheti a markodat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz: igazi társasági emberré válsz

Annyi minden vár rád ebben a hónapban, kedves Szűz! Augusztusban a Vénusz energiái a pénzügyeidre voltak kedvező hatással, ám most, szeptemberben a hétköznapjaidat pörgeti föl. Hirtelen a figyelem középpontjába kerülsz, a társaság lelkévé válsz, ezért számtalan emberrel ismerkedhetsz meg. Használd ki ezt az időszakot és építsd kapcsolataidat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy tesz a romantikára

Mérleg: igazán önmagad lehetsz

Talán te fogod a legjobban érezni a Vénusz energiáit. Végre igazán egyenesbe jöhetsz, rendezheted anyagi gondjaidat és önmagadra lelhetsz. Ne feledd, ha önmagaddal egyensúlyban vagy, akkor a környezeteddel is jobban kijössz, ezért kiegyensúlyozott kisugárzásod sokakat vonzhat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: vonzóbb vagy, mint valaha

A Vénusz a te csillagjegyedbe lép, ami olyan plusz energialöketet ad számodra, hogy mindenkit képes leszel levenni a lábáról. Megjelenésed, kisugárzásod, személyiséged ellenállhatatlanná válik, így nem csoda, hogy sokan versengnek majd a kegyeidért.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: