Rák

Vidd ágyba szerelmednek a reggelit, kényeztesd el, ami talán ellensúlyozza a benned levő türelmetlenséget, akaratot! Ne csodálkozz, ha sok pénzed elmegy a hétvégén, mellyel kényezteteted kedvesed/ magadat, legyen ez bár csak elegáns holmik vásárlása, avagy programok. Régóta együtt élt pároddal, ha tehetitek, utazzatok el, egy tengerpart enyhíteni tudja a feszültségeket - a templom csendje, az egymásra való odafigyelés is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon egy olyas valakivel szeretne újra kapcsolatba kerülni, akit már régóta nem látott és hiányzik önnek. Ne pazarolja az idõt, ha tényleg így érez, akkor cselekedjen. Hívja fel, írjon neki, vagy látogassa meg az illetõt. Könnyen elõfordulhat, hogy rég nem látott ismerõse is hasonlóképpen érez, csak épp fél megtenni az elsõ lépést az ön irányába. Ha sikerül egymással felvenni a kapcsolatot, elõször fura lehet a közös csevej, de csak amiatt, mert zavarban érezhetik magukat. Meglátják pár perc alatt feloldódnak és mikor a közös élmények is felelevenednek, minden a régi kerékvágás szerint fog majd alakulni, folytatódni.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne bonyolódj bele szerelmeddel vagy épp meghódítani kívánt valakivel elvi-, hitbéli vitákba, melyek tönkretehetik azt a csodát, melyet a Telihold energiája is támogat, mely hozza számodra az érzékenységet, együttérzést, talán még azt a gondoskodó szeretetet is, mely ágyba viszi a másiknak a reggelit. Régóta együtt élt pároddal a munkát, a munkáról való beszélgetést kerüljétek - ott van egy nyomógomb, mely robbant mindent!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A október a legrosszabb hónap lesz 2 csillagjegynek, neked mit tartogat?

Szűz

Aggódásaidat ne nagyítsd fel! Félelmeiddel nézz szembe, ne tedd szerelmedre, aki meglehet, besokall, még szakításra is sor kerülhet! Ha még keresésben vagy, előző életekből már ismert valaki kerülhet közeledbe – meglehet még munkád révén - akivel érzitek, hogy ezer éve ismeritek egymást, bár még sosem találkoztatok. Régóta együtt élt párodra úgy vigyázhattok egymásra a legjobban, ha némasági fogadalmat tesztek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: