Bizony, nagyon is szerencsének érezheted magadat, ha munkahelyi vezetőd, felettesed e csillagjegyek valamelyikében született. Talán pontosan azért, mert ő nem a „klasszikus” vezetőtípus. Inkább megértő, segítőkész, figyelmes, szóval valódi főnyeremény. Esetleg te ismersz magadra? Te is közéjük tartozol? És a főnököd? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek a legviccesebb főnök

Az Ikrek főnökkel valójában minden napod a felhőtlen vidámságról szól. Bámulatosan képes feldobni a munkahelyi hangulatot, izgalmas és igazán szórakoztató típus. Gyűlöli az unalmat, ezért mindennél jobban törekszik a változatos feladatokra, de persze elvárja a minőségi munkát. Optimizmusával, lelkesedésével nagyon erősen hat rád és mindenki másra is a környezetében. Mellette igazi csapatmunkában lehet részed, de még a péntek estéket is szívesen töltöd vele koktélbárban beszélgetve. Nagyon nyitott a személyisége, szívesen meghallgatja a problémákat, és okos tanácsaival, javaslataival segít is, amikor csak teheti. Az Ikrek főnök sosem panaszkodik, pedig neki is megvannak a maga gondjai. Időnként szétszórtnak, néha talán kiszámíthatatlannak tűnhet, de tény és való, mindig összekapja magát, és igazán jól végzi a feladatát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

A Mérleg a diplomatikus főnök

A Mérleg főnök előnyeit nagyon hosszasan lehet sorolni. Nagyon jószívű és könyörületes, ugyanakkor erősen motiválja is a többieket. Ő sosem él vissza a pozíciójával, munkatársaival mindig a megegyezésre, a csapatmunkára törekszik. Ő az a típus, aki biztosan megajándékoz a születésnapodon, az ünneplés nála sosem marad el. Ő az a főnök, akiben vakon bízhatsz, és bármilyen problémádat elmondhatod neki, okos tanácsokkal segít, nem mellesleg nagyon tud titkot tartani. A legdiplomatikusabb típus, a nélkül képes pillanatok alatt rendet tenni a vitás helyzetekben, hogy felemelné a hangját, vagy bármelyik félnek igazat adna. Mégis mindenki hálát érez a megoldásért. Annak ellenére, hogy nagyon megnyerő, ő sem tökéletes. Nem szeret nehéz döntéseket hozni, néha szórakozottnak tűnhet, és önmagáért sem képes mindenkor kiállni. Ennek ellenére szerencsésnek érezheted magad, ha a Mérleggel dolgozhatsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

A mai napon egyre inkább kezdi úgy érezni, hogy az örökös rendszertelenség és az éjszakázás, hosszútávon, nem éppen önnek való, kedves Mérleg. Valóban, szinte száz százalékig igaza van. Elég a kávéból, energiaitalból, teából, avagy bármi más stimulánsból! Helyette jöjjenek a vitaminok, a sport és a vasakarat, hogy, ha ön pihenni akar menni, akkor ne legyen semmi, ami eltántoríthatná. Egy pár napig most ne engedjen a csábításnak és pihenje végre ki magát!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-04 - Ma egy nagy lehetõség adódhat, hogy megvitassanak kedvesével egy bonyolult helyzetet...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: