Az őszi depresszióval számos ember küzd. Ne essünk kétségbe, ha ránk tör a kór, inkább ismerkedjünk meg vele, és tegyünk ellene. Depressziósnak lenni nem szégyen!

A depresszió első jelei közé tartozik a szorongás, az elszigetelődés, az álmatlanság, az önkínzó gondolatok, az alacsony önbecsülés, a pánikroham, a marginalizálódás.

A depresszió egy gyógyítható betegség, éppen ezért, ha már nagyon kilátástalannak látjuk a helyzetünk, forduljunk mindenképp szakemberhez. Azonban van néhány praktika, és életmódbeli tanács, melyet könnyedén, mi magunk is alkalmazhatunk, a változás érdekében.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-23 - Szerelmi élete ma kifejezetten mozgalmas lehet....

Az ősz, a hideg, borús időjárás következtében sokakra ráköszönt a depresszió, a kilátástalanság, reményvesztettség. A természetben bekövetkező változások sok emberben ébreszthetnek létbizonytalanságot.

Hogyan enyhíthető az őszi depresszió?

Ha pánikrohammal, szorongással küzdünk, örökös elégedetlenség gyötör, akkor épp itt az ideje, hogy változtassunk az életünkön.

Sportoljunk:

a mozgás megszabadít a szorongástól, hiszen aktiválja a dopamint az agyban

Szocializáció:

 ne zárkózzunk be a lakásba, járjunk emberek közé, hiszen ilyenkor lehetőség adódik arra, hogy eltereljük gondolatainkat a problémáinkról

4 csillagjegy, akikre mesés téli időszak vár! Boldogság, szerencse, szerelem, pénz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: