Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.

Vízöntő

A Vízöntők jellemzően könnyen és gyorsan barátkoznak, de újdonsült kapcsolataik nem mindig tartanak ki sokáig. Van, amikor a másik fél nem mutat további érdeklődést, de az is gyakori, hogy ők csalódnak a barátaikban, és felfüggesztik a kapcsolatot. Azokkal viszont, akikkel jókat tudnak beszélgetni, sokáig barátok maradhatnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-06)

Ma pénzügyeivel kapcsolatos jó hírrel fogadhatja környezetében egy ismerõs, kedves Vízöntõ. A tudomására jutott pletykát egy telefon, vagy egy levél is megerõsítheti. Kiegyensúlyozottnak érezheti magát, ami legfõképpen annak köszönhetõ, hogy mostanában nagyon összpontosít dolgaira és igencsak összhangban tartja értelmi és érzelmi döntéseit. Maradjon továbbra is az arany középúton, mert meglátja, jó helyre vezet.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik...

Rák

Keresve sem találhatna magának jobb barátot az ember, mint amilyen a Rák lehet, hiszen egy kifejezetten ragaszkodó, barátságos és önfeláldozó jegyről van szó, akinek azonban éppen emiatt vigyáznia kell, nehogy mások kihasználják őt. A jóhiszemű Rák, ha nem vigyáz, egyoldalú kapcsolatokat ápolhat, ahol csak ő dolgozik a barátságért. Ha valakivel tényleg kölcsönösen barátok lesznek, akkor ki is fognak tartani egymás mellett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-06)

Ma igencsak magas érzelmi és értelmi frekvenciákon mozoghat, kedves Rák, így valósággal sugárzik majd önbõl a kreativitás és a szeretet. Ez a mai azon ritka napok egyike lehet, amikor is, bármibe is kezdjen, egyszerûen nem tud majd hibázni! Használja különleges szakrális, pozitív energiáit arra, hogy minél több jót tehessen másokkal! Meglátja, maga is nagyon fogja élvezni!

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyesen ragaszkodnak a barátaikhoz, és tűzön vízen keresztül hajlandóak követni őket. Jellemzően gyorsan döntik el valakiről, hogy szimpatikus-e nekik vagy sem, és a véleményüket később csak nehezen változtatják meg. Akit megszeretnek, amellett kitartanak, bármi történik is, de aki elsőre nem tetszik nekik, azzal később csak ritka esetben fűzik szorosabbra a barátságot.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-06)

A mai nap, nagyon sok mindenbe vetheti bele magát, kedves Skorpió, ami érdekesebbnél-érdekesebbnek tûnik, ráadásul, most olyan sikeresen teheti mindezt, hogy meglehet, környezetének egyszerûen leesik majd az álla! Amennyiben nehézségekkel találná magát szemben a diadalmenet során, úgy bátran hallgasson megérzéseire, most lehet, hogy gyorsabban megoldhatja vele õket, mintha elkezdené elemezgetni, mi lehet a baj.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: