Egyes ezoterikus szakértők szerint az összes horoszkóp rossz, hiszen létezik egy tizenharmadik csillagjegy is, ami nem más, mint az úgynevezett Kígyótartó. De mit is kell erről tudni? Tényleg hatással lehet a jelenlegi horoszkópodra? És milyen valójában e jegy szülötte?

Nincs ellentéte

Minden jegynek megvan az ellentéte is, akivel egyáltalán nem jön ki, egyszerűen olyanok, mint a tűz és víz. Például ha Bak vagy, akkor a Nyilasokkal biztosan nehezen jössz ki, és így tovább. A Kígyótartó azonban ebben is egyedi eset, ugyanis nincs ellenpólusa, ráadásul nem tartozik egyik elemhez sem (föld, víz, levegő, tűz). Titokzatosnak viszont elég titokzatos. :)

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ilyen a jegy szülötte

A Kígyótartó jegy szülötteinek is épp úgy megvannak a jellemvonásai, mint a másik tizenkettőnek. De milyen is az az ember, aki november 29. és december 17. között született? A csillagképben a kígyó feje a tudás felé fordul (Északi Korona), farka pedig a kézben tartott szexuális, teremtő, nemző erőt jelképezi. A Kígyótartók hatalma tehát összetett: mérhetetlen tudást birtokolnak, miközben ösztönerejüket is irányítják. Kiemelkedő a kommunikációs készségük is, és magasfokú spirituális fogékonysággal bírnak. Ők azok, akik szinte „belelátnak” a másik ember lelkébe – ezért is gyógyítanak könnyedén. A dátumok összefolynak a Skorpió és a Nyilas jegy dátumaival is, ezért könnyen lehet, hogy a jelenlegi csillagjegyed jellemzői mellett ezekben is magadra ismertél.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap beilleszkedési, együttmûködési gondjai adódhatnak környezetével, mert valami, esetleg valaki miatt, nem szívesen csatlakozik egy elképzeléshez, ami végrehajtásához viszont ön szinte nélkülözhetetlen, kedves Nyilas! Ha nincs is ínyére a dolog, próbáljon meg pro-kontra listával dönteni, hogy odateszi-e magát, vagy sem, mert valahogy mégiscsak muszáj döntenie. Nem árulhat zsákbamacskát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: