Bika

Iszonyúan makacs vagy, és minden körülmény között nehezedre esik, hogy kompromisszumot köss másokkal. Ez akkor is igaz rád, ha a családtagjaidról, szeretteidről van szó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai napon arra kényszerülhet, hogy részt vegyen valami olyasmiben, amiben nem akar, ráadásul tovább gerjesztheti elégedetlenségét ama tény, hogy bizony környezetében is szép számmal akadhatnak olyanok, akik mindezt ugyanígy gondolják. Akárhogy is, próbálja meg elfogadni azt, hogy vannak az életben olyan kötelezõ körök, amiket, nincs más hátra, ha kényelmetlen, ha nem, de meg kell futni!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Elsődlegesen tehát érdemes lenne megtanulnod, hogy mások szemével is lásd a világot, ne csak azt a verziót fogadd el, ami a sajátod. Hajlamos vagy arra, hogy konzervatívanviselkedj, ami időnként előny, máskor azonban hátrány.

Heti horoszkóp október 1-től: Ezen a héten varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor talán el sem mered hinni, hogy mindez a jó veled történik meg!

Erre szintén érdemes ügyelned, és ha úgy adódik, nyitni az újdonság, az ismeretlen felé. A változtatás mindig zsákbamacska, de ha sosem próbálod ki, egy helyben fogsz toporogni egész életedben.

Végül pedig, az anyagi biztonság, a munka fontos és alapvető, de nem minden. Sose feledd el, hogy ki is kell élvezni azokat az elért eredményeket, jutalmakat, amikért keményen megdolgoztál!

Amiken változtatnod kell: konzervatív látásmód, munkamánia, kompromisszumkészség hiánya.

Ikrek

Ha veled is előfordult már, hogy mások megbízhatatlannak tartottak, akkor minden bizonnyal értetetlenül álltál a probléma előtt. Igazából ugyanis nem arról van szó, hogy nem lehet rád számítani, hanem arról, hogy nem ismernek ki mások.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap folyamán kissé szórakozottan, már-már szétszórtan érezheti majd magát. Munkahelyén, amit lehet, összecserél, elnéz, figyelmen kívül hagy. Próbáljon meg koncentrálni, még ha figyelme teljesen más irányba is fókuszál, különben súlyos következményei lehetnek a figyelmetlenségének. Zárja ki tehát elméjébõl mind azt, ami gátolja a teljesítményében és próbáljon meg tiszta fejjel indulni a napnak. Személyes, magánjellegû dolgaival ráér késõbb is foglalkozni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - December 13.

Ez két, egymástól teljesen különböző oldaladnak köszönhető. Meg kell próbálnod, hogy ellentétes pólusaid minél közelebb kerüljenek egymáshoz – vagy legalább ne cserélgesd őket túlságosan gyakran.

Nem a legjobb tulajdonságod az sem, hogy borzasztóan sokat beszélsz, miközben másokat nem szívesen, vagy nem kellően mélyen, odafigyelően hallgatsz meg. Ebből sok konfliktus, félreértés adódhat egész életed során.

Amiken változtatnod kell: hangulatingadozások, állandó pletykálás, fecsegés, nemtörődöm viselkedés.

Rák

A rákok alapvetően érzelmi lények, és ez ellen nem tudnak semmit tenni – nem is feltétlenül kell.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma valamin nagyon megakadhat a szeme, ami egyáltalán nem tetszik önnek, azonban ne cselekedjen elhamarkodottan az ügyben, kedves Rák. Tapogassa ki, mi van a háttérben, s hogy lehet bizonyos kellemetlen szituációkat ma elkerülni anélkül, hogy komolyabb kalamajka lenne belõle. Esetleg érdemes a legjobb védekezés a támadás politikáját választania ehhez, hisz az emberek gyakran nem feltétlenül az értelmesebbet, hanem inkább a hangosabbat halják meg!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Arra viszont nem árt ügyelned, hogy aktuális érzelmeid mennyire hagynak jelentős nyomot a hangulatodon, hiszen utóbbitól már a környezeted is szenved.

Hajlamos vagy rá, hogy irreálisan magasra tedd a lécet minden kis és nagy dologgal, vagy akár az emberekkel kapcsolatosan.

Ez sokszor fel sem tűnik neked, csak azzal szembesülsz, hogy valami már megint nem sikerült, vagy már megint csalódnod kellett – innen ered negatív látásmódod, alkalmanként pesszimista felfogásod, amin ugyancsak érdemes kicsit enyhítened a boldogságod érdekében.

Amiken változtatnod kell: túláradó érzelmek, maximalizmus, pesszimizmus.

Oroszlán

Az oroszlánok messze híresek büszkeségükről, aminek vagy van alapja, vagy nincs – ez általában igaz mindenkire. Mégis, oroszlánként hajlamos lehetsz arra, hogy csak a saját véleményedet hangoztasd, és azt is tartsd előbbre valónak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez igaz a külsőd megítélésére is, jellemző módon hiú vagy. Ebből adódik, hogy leginkább narcisztikus vonásaidon, én-központúságodon kell változtatnod, illetve arra ügyelned, hogy ne ezek irányítsák az életedet, gondolataidat.

Hibád az is, hogy nehezen tűröd, ha nem te vagy a központban, ha nem rólad beszélnek, vagy nem te irányítod a beszélgetést, ha ne adj isten, téged kritizálnak.

Nincs azzal semmi baj, ha időnként visszavonulsz, és a háttérből figyeled az eseményeket!

Amiken változtatnod kell: egoizmus, figyelemmánia, hiúság.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: