Bika

Iszonyúan makacs vagy, és minden körülmény között nehezedre esik, hogy kompromisszumot köss másokkal. Ez akkor is igaz rád, ha a családtagjaidról, szeretteidről van szó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma képbe kerülhet egy kis kaland, kedves Bika, talán egy utazás, kiruccanás, esetleg egy kihívás formájában. Vállalja be a dolgot, s vágjon bele az ismeretlenbe, hisz az ilyesmibõl szoktak általában kikerekedni a legemlékezetesebb élmények. Lépjen ki a komfortzónájából egy kicsit, s ölelje keblére a nagyvilágot!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Elsődlegesen tehát érdemes lenne megtanulnod, hogy mások szemével is lásd a világot, ne csak azt a verziót fogadd el, ami a sajátod. Hajlamos vagy arra, hogy konzervatívanviselkedj, ami időnként előny, máskor azonban hátrány.

Az egész életét tönkre teheti ezeknek a csillagjegyeknek egy szakítás. Ha köztük vagy, nagyon vigyázz a párodra

Erre szintén érdemes ügyelned, és ha úgy adódik, nyitni az újdonság, az ismeretlen felé. A változtatás mindig zsákbamacska, de ha sosem próbálod ki, egy helyben fogsz toporogni egész életedben.

Végül pedig, az anyagi biztonság, a munka fontos és alapvető, de nem minden. Sose feledd el, hogy ki is kell élvezni azokat az elért eredményeket, jutalmakat, amikért keményen megdolgoztál!

Amiken változtatnod kell: konzervatív látásmód, munkamánia, kompromisszumkészség hiánya.

Ikrek

Ha veled is előfordult már, hogy mások megbízhatatlannak tartottak, akkor minden bizonnyal értetetlenül álltál a probléma előtt. Igazából ugyanis nem arról van szó, hogy nem lehet rád számítani, hanem arról, hogy nem ismernek ki mások.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A ma reggel egy kicsit vontatottan, nehézkesen indulhat, kedves Ikrek, melynek hozománya lehet átmeneti kedvetlensége, azonban délutánra már kezdhet felpörögni, mind ön, mind pedig az események, így már sokkal élvezetesebbé és eseménydúsabbá válhat a nap. Ki tudja, talán az este lesz a csúcspont, ami feledhetetlen élményeket tartogat!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mi vezethet hosszútávon szakításhoz a csillagjegyeknél? - Tudd meg, mi öli meg a kapcsolatotokat!

Ez két, egymástól teljesen különböző oldaladnak köszönhető. Meg kell próbálnod, hogy ellentétes pólusaid minél közelebb kerüljenek egymáshoz – vagy legalább ne cserélgesd őket túlságosan gyakran.

Nem a legjobb tulajdonságod az sem, hogy borzasztóan sokat beszélsz, miközben másokat nem szívesen, vagy nem kellően mélyen, odafigyelően hallgatsz meg. Ebből sok konfliktus, félreértés adódhat egész életed során.

Amiken változtatnod kell: hangulatingadozások, állandó pletykálás, fecsegés, nemtörődöm viselkedés.

Rák

A rákok alapvetően érzelmi lények, és ez ellen nem tudnak semmit tenni – nem is feltétlenül kell.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap, nagy eséllyel futhat bele valakibe, aki szinte már az elsõ perctõl képes lesz teljesen levenni a lábáról. Az, hogy végül is meddig jutnak el, most nagyon sok mindentõl függ, ugyanakkor, ha hagyják a végletekig kibontakozni az eseményeket, még akár egy hirtelen jött, nagy szerelem is lehet belõle! Mindent bele, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Arra viszont nem árt ügyelned, hogy aktuális érzelmeid mennyire hagynak jelentős nyomot a hangulatodon, hiszen utóbbitól már a környezeted is szenved.

Hajlamos vagy rá, hogy irreálisan magasra tedd a lécet minden kis és nagy dologgal, vagy akár az emberekkel kapcsolatosan.

Ez sokszor fel sem tűnik neked, csak azzal szembesülsz, hogy valami már megint nem sikerült, vagy már megint csalódnod kellett – innen ered negatív látásmódod, alkalmanként pesszimista felfogásod, amin ugyancsak érdemes kicsit enyhítened a boldogságod érdekében.

Amiken változtatnod kell: túláradó érzelmek, maximalizmus, pesszimizmus.

Oroszlán

Az oroszlánok messze híresek büszkeségükről, aminek vagy van alapja, vagy nincs – ez általában igaz mindenkire. Mégis, oroszlánként hajlamos lehetsz arra, hogy csak a saját véleményedet hangoztasd, és azt is tartsd előbbre valónak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez igaz a külsőd megítélésére is, jellemző módon hiú vagy. Ebből adódik, hogy leginkább narcisztikus vonásaidon, én-központúságodon kell változtatnod, illetve arra ügyelned, hogy ne ezek irányítsák az életedet, gondolataidat.

Hibád az is, hogy nehezen tűröd, ha nem te vagy a központban, ha nem rólad beszélnek, vagy nem te irányítod a beszélgetést, ha ne adj isten, téged kritizálnak.

Nincs azzal semmi baj, ha időnként visszavonulsz, és a háttérből figyeled az eseményeket!

Amiken változtatnod kell: egoizmus, figyelemmánia, hiúság.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: