Ha belefáradtál már az örökkön „jó” horoszkópokba, akkor most jó hírünk van, hiszen összegyűjtöttük a legpontosabb leírásokat, amelyek megadják az egyes állatövi jegyek jellegzetességeit:

Kos

A Kosokat gyakran önzőnek tekintik, de ők csak tudják, hogyan kell maguknak élni. Egyáltalán nem arrogánsak, hanem mindössze egyszerűen nem tartják szükségesnek mindenki mosolyát, akivel csak találkoznak. Nem ütik bele az orrukat minden dologba, de nem is halmoznak el bókokkal. Nem féltékenyek, és szeretnek egyedül lenni. Néhányan úgy gondolják, hogy senki sem lehet makacsabb, mint egy Bika, Bak vagy egy Skorpió, de ez nem igaz! Ezek az emberek még nem próbáltak vitában meggyőzni egy Kost! Emellett a Kos nő olyan könyv, amit egy férfinak írtak. Ha nem érted, akkor hagyjad, nem neked írták! Ha egy Kos nem mosolyog, öleld meg; ha hisztizik, etesd meg, és ha kissé lelassul, csókold meg! Furcsa, hogy a Kosok még nem haltak ki, tekintve a korlátlan bizalmukra az emberek irányában, és a ritka egyértelműségükre. Sokan egész héten a pénteket várják, egész hónapban az ünnepre várnak, egész évben azt nézik, mikor lesz már végre nyár, egész életük a boldogság keresésével telik el… A Kos tudja, hogyan élvezheti ki a mindennapokat, annak minden egyes percét. A bizalma az agy sejtjeihez hasonlít: elvesztésük után nem lehet többé helyreállítani. Ne kapkodjunk és mondjunk rosszat a Kosra, inkább gondolkodjunk: mi tette őt ilyenné? Ne csapjuk be a Kost: egy Kos inkább a keserű igazságot részesíti előnyben az édes hazugságokkal szemben. És nem fog senkinek megbocsátani a megtévesztésért! Nyilván a Kos sem tökéletes, sem megjelenésében, sem jellemében. De ők képesek a legjobban saját magukat adni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Messzirõl a dolgok sokkal szebbnek tûnnek, mint amilyenek azok valójában. Mint amikor közeledünk egy emberhez és feltûnnek a bõrhibák, a ráncok, a kellemetlen szagok, melyekrõl messzirõl mit se tudtunk eddig. Elõfordulhat, hogy ön is így érez kedves Bika egy régi munkatársával, kivel lehet, hogy jó kapcsolatot ápol, de a sok közösen eltöltött idõ miatt már egy kis magányra vágyna. Kérjen egy kis távolságot, vagy vegyen ki szabadságot. Higgye el, pár nap távollét a kapcsolatukat csak is szebbé teheti.

Tibeti horoszkópod elárulja mi a csillagjegyed karmája

Bika

A Bika paradicsoma minden olyan hely a földön, ahol nincs ébresztőóra, hétfő és főnök. A férfiak úgy vélik, hogy a nőknek vagány srácokra van szükségük tele pénzzel… De a Bikák 90%-a inkább a medvét választaná a Mása és a medve rajzfilmből. A nő Bikákban csodálatos és meglepő módon kombinálódik mindaz, amelyek nélkül lehetetlen élni, és amelyekkel lehetetlen élni. De mit lehet tenni, a Bikák már csak ilyenek! Meg olyanok, hogy ha már megvan mindenük, készségük, felsőfokú végzettségük, ők egy csokoládés, boldogabb jövőről és egy hercegről fehér lovon álmodoznak! Továbbá, ha egy Bika csokoládét akar, akkor megy és csokoládét eszik. Mert ha ehelyett gyümölcsöt, zöldséget, salátát, halat és így tovább eszik, akkor is csokoládét eszik! Még ha az élete nehéz is, a Bika gyönyörű csipke bugyit fog találni és hordani. A Bika nőkkel nem nehéz: megöleljük és bókokkal kedveskedünk neki. Ha semmi  más nem jut éppen eszedbe, csak kérdezd meg tőle: „Szeretnél enni?” És ennyi: te vagy a tökéletes férfi! A Bika szerint a szerencse az, hogy sokat utazik, ízleteseket eszik és a szeretett párjával alszik. Igen, a Bika szörnyen önző. Ha valami hozzájuk tartozik, az azt jelenti, hogy csak őnekik és senki másnak. Nem számít, hogy ez személy vagy dolog. De amit a Bika „sajátjainak” tart, azt mindennél jobban szereti. A Bika annyira hűséges, hogy még az úton történő átkeléskor se néz körbe. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A Bika ma akkor lesz képes a leginkább helytállni, ha a saját tempójában halad és nem próbálja meg mások vesszõfutás politikáját követni. Eme nap folyamán az eredményességhez nemegyszer a spontanaitását lesz kénytelen segítségül hívni, letérve a jól megszokott útról, ami, bár kissé feszélyezheti, ám mégis nagyon kifizetõdõ taktikának ígérkezik. Nyugodtan menjen csak a saját feje után, s ne hagyja, hogy elbizonytalanítsa az, ha mások nem követik példáját. Az idõ majd elõbb-utóbb úgyis önt igazolja!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: