Halak

A halak jegyében született nő a drámák királynője. Olykor naívnak tűnik, de ez csak álca, tudja jól, hogy ezzel kivívhatja mások figyelmét. Gyakran füllent, még magát is becsapja ha olyan napja van. Egy igazi mártír, akin senki nem segít, legalábbis arra törekszik, hogy mindenki ezt gondolja róla. Amikor ideges egyből támad, utána pedig visszahúzódik. Igazából szereti idegesíteni a környezetét, szereti sajnáltatni magát ahelyett, hogy racionálisan beszélgetne. Könnyen vitába kezd, ha neki valami nem tetszik, azt nem állja meg szó nélkül. Minden rossz tulajdonságával együtt a hal jegyű nő önzetlen, odaadó és megértő.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Halak, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Szűz

A szűz jegyében született nő számára semmi sem elég jó. Kötekedő, zsémbes, kritizáló és rosszindulatú. A nevén nevezi a dolgokat, pletykás, egocentrikus és nagyon könnyen felidegesíthető. Odavan az apróságokért, nagyon ért ahhoz, hogy tanácsokat osztogasson, főként azoknak, akik nem is kérnek belőle. Szinte betegesen szereti a rendet és a tisztaságot, mégis általában az ő otthonában nagy a felfordulás, mert ő túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy elvégezze a dolgát. Nagyon mérges tud lenni, ha felidegesítik. Mégis akad jó tulajdonsága is, néha kedves és félti a körülötte élő személyeket. Két lábbal a földön jár és időnként nagylelkű.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Szûz, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: