Válassz egyet a kilenc különböző formájú színes fa közül és tudd meg, hogy az mit árul el a személyiségedről és az új évre szóló vágyaidról. Próbáld kiválasztani azt az egyet, amelyik a legjobban megnyugtatja a szemed, amelyik alatt a legszívesebben pihennél. Vess rájuk egy pillantást és hallgass a belső hangodra. Válaszd ki a legkedvesebbet és olvasd el a hozzá tartozó üzenetedet az új esztendőre.

1. Tölgy

Ha ezt a fát választottad, akkor et olyan típus vagy, aki mindig a dolgok pozitív oldalát látja. Számodra még a rossz is jó valahogyan. A pohár nálad mindig félig teli és az életed tele van felfedezésekkel. Mindig kíváncsian várod, hogy milyen kaland kerül éppen az utadba. Az emberek nagyra értékelik, hogy még a legkisebb dolgok is izgalommal töltenek el.
Az elkövetkező évben kellemes és nagy jelentőségű események várnak rád, mivel nyitva állsz az új változásokra. Tárt karokkal várod az új élményeket és nem befolyásolnak a körülmények abban, hogy ezeknek átadd magad. Légy felkészülve, hiszen ez az év tele lesz nagy meglepetésekkel.

2. Vörösfenyő

Nem hiszel a határokban és akadályokban. Semmi sem állhat közéd és a célod közé. Ha egyszer a fejedbe veszel valamit, mindent elkövetsz annak érdekében, hogy elérd azt. Olyan vagy, mint egy madár, szabadon repülsz anélkül, hogy visszanéznél.
2020-ban az elkötelezettséged lesz a sikered kulcsa. Ha fókuszálsz, a siker a lábaid előtt fog heverni. Az önálló és független természeted minden zavaró tényezőtől megóv majd és megkönnyíti számodra, hogy elérd a célodat, amelyen már régóta dolgozol.

Keddi Horoszkóp - Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere...

3. Juhar

Ha ezt a fát választottad, akkor valószínűleg érzékeny természet vagy. A fájdalmat és az örömöt is mélyebben éled meg, mint mások, ami egy igazán szép dolog. Sok időt töltesz gondolkodással az általad kreált saját kis világodban.
Az új év egy romantikus partnert tartogat számodra. Annak ellenére, hogy magadnak való vagy, ez a kapcsolat nem lesz unalmas, sőt, az életet egy teljesen más oldalról ismered majd meg. Olyan módon fogod látni, ahogyan még soha. Talán ez lesz az a személy, akiben teljes mértékben megbízol majd és több időt szeretnél vele együtt tölteni, mint gondolataiddal. Engedd, hogy meglássa azt az oldaladat, amit még senki sem látott.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: