Oroszlán

Nem elégszel meg olyan programmal, amiben nincs izgalom. Miért ne lehetne érdekesen romantikázni, igaz? Menjetek el egy trambulin parkba, síelni vagy túrázni egyet a kedveseddel egy olyan helyre, ahová mindig is szerettél volna eljutni, de eddig még nem sikerült.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szűzként nagyon szeretsz elveszni a részletekben és kifinomult érzékekre épülő programokon részt venni. Egy borkóstolás igazán ideális program lehet a pároddal. Menjetek el egy hozzátok közel eső borpincébe vagy egy olyan étterembe, ahol ilyen eseményt szerveznek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed segít – Itt fogod megtalálni a lelki társadat 2019-ben

Mérleg

Mivel eléggé elhavazott vagy munkával és tennivalókkal, ezért számodra már az is nagy szó, ha kedveseddel kettesben és nyugalomban tölthetsz el egy estét. Ha csak ültök a nappaliban, halk zenével és egy pohár bor mellett beszélgettek, úgy érzed, tiéd a világ.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Olyan típus vagy, aki képes elbűvölni mindenkit. Éppen ezért van veled a párod is. Idén miért nem próbáltok egy dupla randit. Jöjjetek össze valamelyik barátotokkal és szervezettek közös programot, ahol megoszthatjátok a jó hangulatot egymással. Akár egy társasjátékozós estét is tarthattok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: