Oroszlán

Nem elégszel meg olyan programmal, amiben nincs izgalom. Miért ne lehetne érdekesen romantikázni, igaz? Menjetek el egy trambulin parkba, síelni vagy túrázni egyet a kedveseddel egy olyan helyre, ahová mindig is szerettél volna eljutni, de eddig még nem sikerült.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szűzként nagyon szeretsz elveszni a részletekben és kifinomult érzékekre épülő programokon részt venni. Egy borkóstolás igazán ideális program lehet a pároddal. Menjetek el egy hozzátok közel eső borpincébe vagy egy olyan étterembe, ahol ilyen eseményt szerveznek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezt árulja el rólad az egyiptomi csillagjegyed! – Ezt valószínűleg te sem tudtad magadról

Mérleg

Mivel eléggé elhavazott vagy munkával és tennivalókkal, ezért számodra már az is nagy szó, ha kedveseddel kettesben és nyugalomban tölthetsz el egy estét. Ha csak ültök a nappaliban, halk zenével és egy pohár bor mellett beszélgettek, úgy érzed, tiéd a világ.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Olyan típus vagy, aki képes elbűvölni mindenkit. Éppen ezért van veled a párod is. Idén miért nem próbáltok egy dupla randit. Jöjjetek össze valamelyik barátotokkal és szervezettek közös programot, ahol megoszthatjátok a jó hangulatot egymással. Akár egy társasjátékozós estét is tarthattok.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: