Nyilas

Nem biztos, hogy egy csendes Valentin napra vágysz, sokkal inkább valami pezsdítőn vennél részt a kedveseddel. Ez lehet egy jó koncert vagy egy stand up comedy előadás is. A lényeg, hogy jól szórakozzatok együtt. Hogy mit hoz az este később, azt írja a spontaneitás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Most csakis két út vezetheti el a sikerhez, kedves Nyilas: egy kompromisszum megkötése, vagy éppen ellenkezõleg, az elvei mellett való, rendíthetetlen kitartás. S hogy hogyan lehet így biztos a gyõzelemben? Ha, igen leleményesen, sikerül a kettõt valahogy egyszerre érvényesítenie! Végül is nem lehetetlen...

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Habár te egészen jóban vagy a közhelyekkel, ha idén is étteremben szeretnéd ünnepelni a Valentint a szerelmeddel, most válasszatok valami elegánsabb helyet, ahová amúgy soha nem mennétek el. Próbáljatok ki olyan konyhát, amit eddig még soha vagy menjetek el abba az étterembe, amire azt szoktátok mondani, hogy “ezt sosem engedhetnénk meg magunknak”.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Miért választasz rossz párt? Csillagjegyed megadja a választ

Vízöntő

Ez az év a befelé tekintés éve lesz számodra és éppen ezért olyan programra vágysz, amelynek hatására még többet fedezhetsz fel magadból és a világból egy magasabb szinten. Menjetek el egy olyan helyre, ahol csodálatos a kilátás és ahol nagyot lehet sétálni, miközben meg tudjátok osztani egymással gondolataitokat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Izgalmas, már-már érdekes nap várhat önre, kedves Vízöntõ, azonban, egyúttal igen megterhelõ is lehet, különösen a délután. Ennek megfelelõen, mihelyt enyhül egy kicsit a nyomás önön, igyekezzen rögvest megkezdeni a pihenést, s kiélvezni annak minden egyes percét, hogy legyen elég ideje regenerálódni és felkészülni a holnap kihívásaira is!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Mindketten nagyra értékelitek egymást a pároddal, ezért ennek kifejezésére mi sem lenne jobb, mint egy páros kényeztetésen részt venni közösen. Menjetek el egy wellness hotelbe hétvégére vagy egy páros masszázzsal egybekötött fürdőzésre. Lazuljatok el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: