A Mérlegre csodás változás vár 2019-ben

Mérleg jegyűként az idei évről a legjobb szándékkal sem állíthatod, hogy ne lett volna megterhelő a számodra. Biztosan akadtak olyan nehézségek, amelyek jócskán okoztak fejtörést, és amelyek próbára tehették a türelmedet. Az ideivel szemben 2019 bámulatos sikereket tartogat neked. Az életed kétségtelenül pozitívra fordul. Szinte biztosan minőségi változásokra számíthatsz az életed több területén is. Lesz miről mesélned, lesz mit megosztanod a szeretteiddel. Olyan eseményeket tartogat az élet, amit talán ebben a pillanatban elképzelni sem tudnál. Csupa jóval kecsegtet az elkövetkező új év. Lesz mit ünnepelned.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai nap folyamán, aggodalom töltheti el egy szerette, esetleg barátja miatt, aki anyagi, munkahelyi, vagy szerelmi válsággal kell, hogy szembe nézzen. Ne becsülje alá vigasztaló szavainak erejét akkor sem, ha látszólag azok hatástalanok, csupán csak egy kis idõre van még szerettének szüksége, hogy megeméssze a történteket.

A Nyilas 2019 legnagyobb nyertese

Nyilas jegyűként számtalan változást éltél meg az idei évben, ami inkább bizonytalansággal töltött el. Kedveled a változásokat, a kiszámíthatatlanságot ugyanakkor annál kevésbé tűröd jól. Ebből jutott ki idén igencsak sok. Talán többször is csapdában érezted magadat, amiből nem láttad a kiutat. Uralkodó bolygód, a Jupiter a jegyedben lépett, ezért 2019 bámulatos lehetőségekkel kecsegtet téged. Nemcsak helyre áll az önbizalmad, megtalálod a stabilitást, megvalósítod a céljaidat, elérhetsz valójában bármit. Ráadásul mindent könnyedén éred el, szinte kitárod a karjaidat, és öledbe hullik a lehetőség. Kétségtelen, hogy 2019 egyik legnagyobb nyertese te leszel.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Mit hoz még neked a Vénusz az év végére? – Előrejelzés a csillagjegyeknek!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: