A Kosra pompás hét vár, a Halak elsősorban a munkára összpontosít, a Rák párkapcsolata szorosabbá válik... Heti horoszkóp április 29-től.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Gondolt mostanában arra, kedves Halak, hogy elutazik? Ha nem, ma különösen alkalmas lenne az idõpont arra, hogy bizony jobban elgondolkozzon egy hosszabb kiránduláson, mert most akár igazán kedvezõ ajánlatokat is találhat olyan helyekre, ahová mindig is el akart jutni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a hét. Arra viszont nem árt vigyáznod, hogy minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat. Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amelyet később nagyon megbánnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha elfogadóbb vagy. Külföldi utazás remek lesz, ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Ma talán a szokottnál is ingerültebb lehet, kedves Kos, mert valaki, talán egy rosszakarója, lehet, hogy a háta mögött furcsa dolgokat terjeszt önrõl. Bizony barátai és kollégái elõtt igen kellemetlen helyzetet tud kialakítani egy félreértett pletyka, de ne hagyja magát, inkább beszélje meg a dolgot azokkal, akiknek fontos a véleménye és próbáljon meg tõlük segítséget kérni az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-12 - Meglehet, hogy ma valami fontos lapul a háttérben, ami...

Bika:

Még az is megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki nálad. Ha viszont már régóta betegséggel küzdesz és orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor sem kell aggódnod: jó kezekben leszel! A pénzügyek terén légy figyelmesebb, ellenkező esetben felesleges kiadásokkal kell számolnod, sőt komoly kár is érhet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előtérbe kerülhetnek a tabu témák, amelyeket most remekül meg tudtok beszélni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Valami igazán jó van ma készülõben, kedves Bika, amire valószínûleg egyáltalán nem számít. Lehet, hogy kedvese készül egy kis meglepetéssel, vagy munkahelyén kap nem várt dicséretet, de az biztos, hogy nagyon kellemes pillanatokat fog valaki szerezni ma önnek.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre feszültség, most ugyanis kevésbé vagy elfogadó, mint általában. Segíthet, ha megosztod a problémádat valakivel, aki kívülről, elfogulatlanul látja a helyzetedet, és aki olyan tanácsot adhat, amivel valóban kimászhatsz még a legbonyolultabb helyzetből is. Banki, biztosítási ügyek bonyolítására jó a hét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

Nem felejtett el valamit, kedves Ikrek? Talán egy közeli barátja születésnapját, vagy feladni egy fontos számlát? Ne aggódjon, még nincs késõ kiköszörülni a csorbát és jóvá tenni a feledékenysége okozta kellemetlenségeket. Csak ne essen pánikba, inkább intézze úgy a dolgokat, mintha direkt rendezte volna így az eseményeket.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek először talán megrémisztenek, idővel viszont kiderülhet, hogy nem is olyan veszélyes a helyzet, mint amilyennek első pillanatban láttad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolog történhet, ami a viszonyotokat még szorosabbá teheti. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-17)

A reggeli kapkodás és rohanás mindig is sarkalatos pont az életében, kedves Rák, azonban ma a szokásosnál is bosszúsabban indulhat a nap. Munkába menet, lehet, hogy annyira feltartóztatják, hogy igencsak elkésik, amit ma egy fontos megbeszélés miatt kevésbé tolerál fõnöke. A legjobb amit tehet, hogy a nap folyamán egy kis plusz munkával kiengeszteli.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: