A Kosra pompás hét vár, a Halak elsősorban a munkára összpontosít, a Rák párkapcsolata szorosabbá válik... Heti horoszkóp április 29-től.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a hét. Arra viszont nem árt vigyáznod, hogy minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat. Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amelyet később nagyon megbánnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha elfogadóbb vagy. Külföldi utazás remek lesz, ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Kos, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony az idén!

Bika:

Még az is megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki nálad. Ha viszont már régóta betegséggel küzdesz és orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor sem kell aggódnod: jó kezekben leszel! A pénzügyek terén légy figyelmesebb, ellenkező esetben felesleges kiadásokkal kell számolnod, sőt komoly kár is érhet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előtérbe kerülhetnek a tabu témák, amelyeket most remekül meg tudtok beszélni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Bika, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre feszültség, most ugyanis kevésbé vagy elfogadó, mint általában. Segíthet, ha megosztod a problémádat valakivel, aki kívülről, elfogulatlanul látja a helyzetedet, és aki olyan tanácsot adhat, amivel valóban kimászhatsz még a legbonyolultabb helyzetből is. Banki, biztosítási ügyek bonyolítására jó a hét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Ikrek, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek először talán megrémisztenek, idővel viszont kiderülhet, hogy nem is olyan veszélyes a helyzet, mint amilyennek első pillanatban láttad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolog történhet, ami a viszonyotokat még szorosabbá teheti. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Rák, ez a kulcsa mindennek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: