A Kosra pompás hét vár, a Halak elsősorban a munkára összpontosít, a Rák párkapcsolata szorosabbá válik... Heti horoszkóp április 29-től.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

Ma egy váratlan hírt kaphat, esetleg egy rég nem látott ismerõs, vagy rokon felõl, aminek ráadásul akár még közvetlen befolyása is lehet életére. Mindazon által nem lesz sok ideje most a várható következményeken monfordírozni, mivel más, sürgetõbb tennivalók várnak ma önre, melyekkel mindenképpen érdemes lenne még ma végeznie. Az este folyamán igyekezzen kicsit korábban lefeküdni a szokásosnál, hogy alaposan kipihenhesse magát, s így elejét vegye, hogy a ma rányomja bélyegét a holnapra!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a hét. Arra viszont nem árt vigyáznod, hogy minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat. Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amelyet később nagyon megbánnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha elfogadóbb vagy. Külföldi utazás remek lesz, ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

Ma egy nagyon fontos szövetségesre tehet szert, kedves Kos, aki nagy segítségére lehet a továbbiakban. Nem kizárt, hogy egy régebbi kapcsolata mélyült el mostanában, esetleg egy nem régi, mégis annál bizalmasabb ismeretsége, de ennek most nincs is nagyobb jelentõsége, ugyanis a csillagok tartós, hosszútávú és igen hatékony közös munkát jósolnak a kapcsolatnak. Mindettõl függetlenül azért igyekezzen nem száz, csak kilencvenkilenc százalékig kitárulkozni, a biztonság kedvéért...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-30 - A mai napon egy kisebb szerelmi csalódás érheti...

Bika:

Még az is megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki nálad. Ha viszont már régóta betegséggel küzdesz és orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor sem kell aggódnod: jó kezekben leszel! A pénzügyek terén légy figyelmesebb, ellenkező esetben felesleges kiadásokkal kell számolnod, sőt komoly kár is érhet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előtérbe kerülhetnek a tabu témák, amelyeket most remekül meg tudtok beszélni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai napon, az ön elõtt álló temérdek feladatra gondolva, a szokásosnál is nehezebb lehet kikelni az ágyból, ám gondoljon arra, hogy, amint túl lesz a mai napon, sokkal nyugodtabban hajthatja majd fejét álomra, mint mindezidáig. Esetleg próbáljon meg beépíteni napjába idõnként, óránként egy kis önkényeztetést, egy finom süti, egy kis séta, esetleg egy kedvenc étel elfogyasztása formájában, akkor talán könnyebben viseli majd a sok-sok megpróbáltatást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt jöhet létre feszültség, most ugyanis kevésbé vagy elfogadó, mint általában. Segíthet, ha megosztod a problémádat valakivel, aki kívülről, elfogulatlanul látja a helyzetedet, és aki olyan tanácsot adhat, amivel valóban kimászhatsz még a legbonyolultabb helyzetből is. Banki, biztosítási ügyek bonyolítására jó a hét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai nap folyamán a romantikáé lehet a fõszerep, így könnyen lehet, hogy egész álló nap csak az estére szervezett találka körül foroghatnak a gondolatai. A készülõdés miatti lázban égve, ma szinte biztosan nem lesz képes a mindennapi kihívásokra koncentrálni, ezért, bárki, bármivel is akarja pluszban terhelni, ne mondjon spontán igent semmire, mert úgyis képtelen lesz teljesíteni. Mielõtt eljön az este, avagy a nagy pillanat, azért lelkiekben próbáljon meg arra is felkészülni, hogy lehet, nem minden tekintetben alakulnak majd úgy a dolgok, ahogy tervezte.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek először talán megrémisztenek, idővel viszont kiderülhet, hogy nem is olyan veszélyes a helyzet, mint amilyennek első pillanatban láttad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan dolog történhet, ami a viszonyotokat még szorosabbá teheti. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai nap folyamán akkor érezheti magát a legkiegyensúlyozottabban, ha kicsit elvonulhat a társaságból és inkább egyedül, vagy csak nagyon szûk körben töltheti az idejét. Mindez azért is lehet különösen így, mert az üres pletykák és a parttalan fecsegések egyre inkább feszéjezik környezetében. Ha egy kicsit végre egymaga lehet, legalább értelmes elfoglaltsággal és nyugodt körülmények között töltheti idejét, távol a hangoskodóktól.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: