A Bikára váratlan események várnak, A Halak baráti kapcsolata fontosabbá válik, a Nyilasnak a változtatás gondolata is megfordul a fejében, a Rák figyelmetlen lehet. Heti horoszkóp április 22-től.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma egy különös erõtér lengheti körül önt, kedves Halak, melyet mások érzékelve, felnézhetnek önre, ez pedig remek táptalaja annak, hogy átadja tudását és tapasztalatait a környezetében élõknek is, segítve nagylelkûen ezzel boldogulásukat. Legyen most bõkezû velük, s õk sem fukarkodnak majd, ha legközelebb ön szorulna segítségre!

Kos:

Megeshet, hogy találsz egy tömött pénztárcát, de ami még valószínűbb, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amelynek pozitív anyagi következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel a láthatáron, aki miatt hajlandó lennél megváltoztatni az életedet is. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb! Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor se mondj el, ha általa előnyös helyzetbe kerülnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Csillagjegyed megadja a választ! Miért féltékenyek, irigyek rád és rosszindulatúak veled az emberek?

Bika:

Ugyan ki nem állhatod a váratlan eseményeket, most mégis ebben lehet részed. Ne ellenkezz, nem tehetsz semmit, hiszen talán a sors kényszeríti rád most ezt a szituációt. A későbbiekben viszont kiderülhet, hogy ez nem is olyan rossz! A barátaid között van valaki, akiről kényes dolog derülhet ki, és amely miatt akár véget is érhet ez az ismeretség. Pénzedre jobban ügyelj, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely egyébként felesleges.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Ikrek:

A munkában, megélhetésben a dolgok nem a kedved, vagy az elvárásaid szerint alakulnak. Megeshet, hogy valaki annyira felidegesít, hogy a szavaidat sem válogatod meg, ezzel viszont akár az ellenségeid táborát is gyarapíthatod. Talán mostanában nem látsz tisztán, ez magyarázhatja az átmeneti lehangoltságot. Szerencsére van olyan személy, aki melletted áll és támogat. Hallgass rá!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

Rák:

Még az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nagyon jól kijössz majd, és akinek a hatására olyan változás történhet, amely nagyon is a kedvedre lesz. A környezetedben lehet egy olyan személy, aki miatt viszont kinyílhat a bicska a zsebedben. Előfordulhat, hogy figyelmetlen vagy és ezért követhetsz el hibát. Ha utazol, köss biztosítást!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon sokat fejlõdhet, s egyben haladhat dolgaival, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy remekül szervezte meg a napját, s ennek megfelelõen, egy lineáris teljesítményt képes mutatni. Összeszedettsége környezetére nézve is ragadós lehet, így megeshet, hogy egyesek követhetik példáját és ez mindenképpen dicséretes!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: