A Bikára váratlan események várnak, A Halak baráti kapcsolata fontosabbá válik, a Nyilasnak a változtatás gondolata is megfordul a fejében, a Rák figyelmetlen lehet. Heti horoszkóp április 22-től.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma változások állhatnak be anyagi helyzetében, kedves Halak, aminek eredményeképp némileg érdemes lehet átvariálni ez irányú, aktuális terveit. Az este folyamán kellemes perceket tölthet el valakivel, aki egyre fontosabb és fontosabb önnek. Szórakozzanak jól, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos:

Megeshet, hogy találsz egy tömött pénztárcát, de ami még valószínűbb, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amelynek pozitív anyagi következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel a láthatáron, aki miatt hajlandó lennél megváltoztatni az életedet is. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb! Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor se mondj el, ha általa előnyös helyzetbe kerülnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (december 8-9.)

Bika:

Ugyan ki nem állhatod a váratlan eseményeket, most mégis ebben lehet részed. Ne ellenkezz, nem tehetsz semmit, hiszen talán a sors kényszeríti rád most ezt a szituációt. A későbbiekben viszont kiderülhet, hogy ez nem is olyan rossz! A barátaid között van valaki, akiről kényes dolog derülhet ki, és amely miatt akár véget is érhet ez az ismeretség. Pénzedre jobban ügyelj, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely egyébként felesleges.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

A munkában, megélhetésben a dolgok nem a kedved, vagy az elvárásaid szerint alakulnak. Megeshet, hogy valaki annyira felidegesít, hogy a szavaidat sem válogatod meg, ezzel viszont akár az ellenségeid táborát is gyarapíthatod. Talán mostanában nem látsz tisztán, ez magyarázhatja az átmeneti lehangoltságot. Szerencsére van olyan személy, aki melletted áll és támogat. Hallgass rá!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Még az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nagyon jól kijössz majd, és akinek a hatására olyan változás történhet, amely nagyon is a kedvedre lesz. A környezetedben lehet egy olyan személy, aki miatt viszont kinyílhat a bicska a zsebedben. Előfordulhat, hogy figyelmetlen vagy és ezért követhetsz el hibát. Ha utazol, köss biztosítást!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: