Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma valamilyen technikai ügyintézés nehezítheti meg a dolgát, kedves Kos, mely elsõre úgy tûnhet, ha el akarja intézni ügyét, bizony sok pénzbe kerülhet önnek, azonban lehet, hogy valaki segítségére siet és megmutat egy praktikus módszert, mellyel kisegíti önt a bajból. Legyen nyitott az új dolgokra, akkor is, ha egy kis tanulást igényel, mert hosszú távon pénzt, idõt és energiát spórolhat magának.

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.
Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.
Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.
Holnapi horoszkóp >>

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai igazán alkalmas nap lehet egy kisebb, vagy nagyobb, üzleti vagy magánjellegû kiruccanásra, utazásra, mely nagyon izgalmasnak ígérkezik. Az is elõfordulhat, hogy éppen ma új tanulmányokba kezd, ami szintén izgatottságra adhat okot. Érezze a változás szelét, kedves Bika és fogja be vitorlájába!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.
Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

 

Vasárnapi Horoszkóp 2020-11-15

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.
Már nem tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az ölébe hullani, ragadja meg a lehetőséget és kezdeményezzen.
Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Az elismerések most nem azt jelentik, hogy végre hátradõlve élvezheti a babérokat, hanem éppen ellenkezõleg, kedves Rák! Itt az ideje, hogy elképzeléseit továbbfejlessze, vagy éppen végre elkezdje megvalósítani. Ha egy csapat részeként dolgozik, akkor ez azt jelzi, hogy szinte nélkülözhetetlen szerepet tölt be, így most kell csak igazán belehúznia, hogy kihasználja a szerencsés hullámot!

A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a karrierépítése és a magánélete terén is. Minden téren pozitív fejlemények várhatók ebben a periódusban, amelyeket nem csak önre, hanem a környezetére is kihatnak.
Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét.
Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.
Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: