Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Amibõl eddig életében a legtöbb haszna származott, az gondolkodó természete, kedves Oroszlán, ami most is segítségére lehet. Ha pedig egyedül mégsem boldogul most valamivel, vagy úgy érzi, a nyakába szakadt minden, ne habozzon, kérjen külsõ segítséget. Az nem a gyengeség jele, hanem annak, hogy ön bizony csapatjátékos, méghozzá nem is akármilyen, hisz ön is képes a lelkét is kitenni, ha valahol szükséget lát!

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.
Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat.

A legpesszimistább csillagjegyek: te is rajta vagy a listán?

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől.
A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága.
Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra.
Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

 

Pénteki Horoszkóp 2022-01-28

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Anyagi dolgai az elmúlt idõszakban nagyon jól alakultak, így eszébe juthat egy esetleges lakásátalakítás. De hogyan is álljon neki? Ez a nagy kérdés. Rengeteg ötlet van a fejében, de a végsõ kép kialakítása érdekében vesse papírra elképzeléseit, hogy azok átláthatóbban legyenek, s a végén majd biztosan ki fog rajzolódni a helyes megoldás.

Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Nehéz döntés elé néz majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is. A csillagok állása szerint dönthet úgy is, akár, hogy vállalja a kockázatot, de kitarthat az eredeti elképzelése mellett is, mivel abból sem lesz problémája a későbbiek során.
Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.
Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének.
Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Az elmúlt hét eléggé sûrûre sikeredett, kedves Skorpió, így itt az ideje egy kis lazításnak. Az aktív pihenés önnél amúgy sem azt jelenti, hogy csendben elvonul egy félreesõ sarokba egy könyvvel, hanem inkább azt, hogy elméje helyett ma fizikumát fárasztja le. Tegye ezt, kapcsoljon ki egy napra, rendszerezze terveit, gondolatait.

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén.
Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.
Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: