Ha átverik vagy elárulják őket, nem hagyják szó annyiban a történteket.

1. Bika

Mindent átérez, sokszor indulatos, heves vérmérsékletű. Ha szerelmes, akkor az élete csak az illető körül forog, és mindent megtesz a boldogságért. De, ha megcsalják, elárulják, akkor szörnyű haragra gerjed, és olyankor senkinek sincs bocsánat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Amennyiben ma úgy érezné, kedves Bika, hogy nem igazán alakul minden úgy, ahogy eltervezte, ne essen melankóliába ettõl, inkább kapja össze még inkább magát, s mutassa mag, hogy mire is képes, s, hogy mi-minden is munkál önben legbelül. Ha sikerül összpontosítania, s kihoznia magából a maximumot, bámulatos dolgokra lehet képes, csak bízzon a saját erejében!

Napi horoszkóp március 25. szerda – Mérleg, Halak,Rák, Kos, Bika, Szűz, Nyilas, Skorpió, Ikrek,...

2. Oroszlán

Nagyon büszke, és ami a legjobban ki tudja őt hozni a sodrásból, az az árulás, ez rosszul esik az egójának. Ha valaki megbántja, az ellen hadjáratot indít, és amíg meg nem leckézteti az illetőt, addig képtelen megbocsátani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Ma rendkívüli módon felhalmozódhatnak a teendõk, különösen otthonában, vagy épp a ház körül, s ez egyre inkább nyomasztó lehet. A legjobb ilyenkor, ha az ember rögvest hozzá is lát a feladatok elvégzésének, nem húzva sokáig a dolgot, hisz jobban esik a pihenés is, ha tudjuk, hogy környezetünkben kényelem és komfort uralkodik, nem pedig káosz. Üzenjen hadat a tennivalóknak, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: