Oroszlán:

Izgalmasan alakulhat a heted, amikor olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt talán még a világnézeted is megváltoztathatod. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ám előfordulhat, hogy ez most még nem látszik, csak a későbbiekben derülhet erre fény. Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy következetesebb, és kevésbé engedékeny.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az ön álmodozó, kreatív természete ma, ha észrevétlenül is, de könnyen felkeltheti egy olyan valaki figyelmét, akinek támogatása sokat lendíthetne karrierjén. Éppen ezért ma különösen fontos, hogy hagyja szárnyalni gondolatait, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy simán és zökkenõmentesen haladjanak a dolgok. Szerencsére akaratereje és mindenre kiterjedõ figyelme, valamint dinamizmusa mindezt biztosítani is fogja a nap folyamán, így önnek már csak arra kell ügyelni, hogy az esetleges, pillanatnyi fennakadásokat minél hatékonyabban és gyorsabban hárítsa. Ha így tesz, a nap végére akár egy meglepõ ajánlatot is kaphat!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

A szerelmi viszonyok a héten próbatételek elé kerülhetnek, és ha kiállják a próbát, akkor megszilárdulhatnak. A karma láthatatlan szálai fűzhetik a viszonyotokat még szorosabbra. A munkában már nem alakulnak a dolgok úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt megfordulhat a fejecskédben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépned. Kérd ki barátod tanácsát ebben az ügyben!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Nagy esély mutatkozik a nap folyamán arra, hogy valami rendkívüli dolog átmenetileg megzavarva napirendjét, meglehetõs káoszt okozhat ön körül, ám szerencsére hamar sikerülhet úrrá lennie a helyzeten. Mivel ráadásul ez a váratlan esemény mindenképpen pozitív, így még csak bosszúság sem lesz a mai kapkodás, s estére már könnyen lehet, hogy még pezsgõbontásra is sor kerül a váratlan jó hír kapcsán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-06 - Kedvese ma meglehetősen furcsán viselkedhet....

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokat átmenetileg egy barát vagy jó ismerős teheti nehezebbé. De az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan dologra derülhet fény, amely előtt döbbenten állhatsz. A munkahelyeden zűrzavaros helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy kolléga nem mond igazat, és ez hatással lehet a kedélyállapotodra is. Viszont anyagi ügyeid alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most mélyebben zsebbe kell nyúlni. De az is megeshet, hogy a hobbid miatt kerülhet sor nagyobb kiadásra. Rokon olyan dologgal állhat elő, hogy a döbbenettől talán még az állad is leeshet. Valami elromolhat, és ez alaposan megcsapolhatja a bankszámládat. Baráti kapcsolat a következő időben fontosabbá válhat, elsősorban neked lesz szükséged rá, vagy a tanácsaira.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma, az átmeneti nehézségek meglehetõsen felzaklathatják, melyek lehetnek akár technikai, akár személyes jellegûek, s ettõl meglehetõs nyomás nehezedhet önre. Gondolja át alaposan a dolgokat, forduljon barátaihoz, szerelméhez tanácsért és döntse el, hogy tényleg van-e oka arra, hogy ilyen lelkiállapotban érezze magát. Egy kevés beszélgetés után meglátja majd, milyen gyorsan visszatérhet minden a régi kerékvágásba. De ha ez se segítene, akkor temetkezzen a munkába, a feladatok majd más irányba terelik gondolatait.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: